'Kim İyi Hazırlanırsa, Süper Lig'e O Çıkar'

TFF 1. Lig takımlarından Altay'ın deneyimli defans futbolcusu Abdulhamit Yıldız, coronavirüs önlemleri çerçevesinde, maçların yapılmadığı bu dönemde, iyi hazırlanan takımların Süper Lig'e çıkacağını söyledi.

11.04.2020-16:35 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-19:57) 'Kim İyi Hazırlanırsa, Süper Lig'e O Çıkar'
Abdulhamit Yıldız, takımın web sitesinde paylaşılan konuşmasında, coronavirüs salgınının sonrasında İstanbul'a ailesinin yanına gittiğini söyledi..

Teknik heyetin verdiği idmanları gerçekleştirdiğini vurgulayan, "Elbette bunlar yeterli değil. Yarın lig başlayacak olsa birçok futbolcu sıkıntıya girer ve 90 dakikayı çıkaramaz. Fiziksel hazırlığın yanında mental olarak da hazır olan ve kadro derinliğine sahip ekipler bir adım öne çıkacak." sözlerini söyledi.

Abdulhamit Yıldız, ekipte tam olarak bir aile havası olduğunu belirterek şu sözleri söyledi:

"Ligin son 6 haftasında Yalçın Koşukavak ile çok iyi bir çıkışımız vardı. Koronavirüs nedeniyle liglere ara verilmesi dezavantajımız olabilir. Kalan 6 maçı küçük bir play-off gibi düşünebiliriz. Maçlar tekrar başladığında, kim iyi hazırlanmışsa Süper Lig'e o yükselir. Takım olarak tek hedefimiz Süper Lig'e yükselmek. Şunu açıkça söyleyebilirim, Yalçın Koşukavak gelmeden önceki bakış açısı ile şimdiki bakış açısı çok farklı. Yalçın hocadan önce herkes play-off hesabı yapıyordu. Şimdi ilk ikiden çıkama ihtimalimiz var. Hocamız bize çok iyi taktik idmanlar yaptırıyor. Hocanın oynatmak istediği sisteme takım alıştı."

Altaylı seyircilere özlem duyduğunu söyleyen deneyimli oyuncu, "Ligler yeniden başladığında taraftarımız önünde oynayabilirsek büyük avantajımız olur. Onların desteğini görmek çok güzel. Ben her zaman önce maçı kazanıp, sonrasında taraftarımızla galibiyeti kutlamak isterim. O günleri özledim." ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal