Kılıçdaroğlu 104 Emekli Amiralin Darbe İmalı Bildirisine Sahip Çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 104 emekli amiralin gece yarısı yayınladığı darbe imalı bildiriye destek verdi. Kılıçdaroğlu'nun bu tutumu CHP’nin bu kirli oyunun merkezinde yer aldığını gözler önüne serdi.

07.04.2021-09:01 - (Son Güncelleme: 07.04.2021-09:27) Kılıçdaroğlu 104 Emekli Amiralin Darbe İmalı Bildirisine Sahip Çıktı

Kemal Kılıçdaroğlu, 104 emekli amiralin korsan bildirisine sahip çıktı. Kılıçdaroğlu, "Emekli amiral dünyanın neresinde darbe yaptı" sözleriyle tarafını bir defa daha gösterdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 104 emekli amiralin yayımladığı darbe imalı bildiriye sahip çıkarak darbe zihniyetine sonuna kadar destek verdiğini bir defa daha gözler önüne serdi. Kılıçdaroğlu, Meclis'te partisinin grup toplantısındaki açıklamasında, " Vay efendim Türkiye'de darbeciler var. Ne darbesi kardeşim. Ne darbe paranoyası bu? Emekli amiral dünyanın neresinde darbe yaptı? Bunlar akıllarını peynir ekmekle yemişler" sözleriyle, yurdun her kesiminden oldukça sert tepki alan adeta darbe muhtırasına destek verdi. 

AMİRALLERE YÖNELTİLEN 3 ÖNEMLİ SORU

Yakalanan 10 emekli amirale, "Bildirinin hazırlık sürecine katıldınız mı, içeriğini ve yayın tarihi- saatini biliyor muydunuz" sorularının yöneltildiği öğrenildi. Amirallerin ise bu  sorulara hayır yanıtını verdiği belirtildi. Bildiriyi de Ergun Mengi'nin hazırladığı öne sürüldü. Bu esnada gözaltında olan amirallerin, yarın mahkemeye gönderilecekleri belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal