Kevin-Prince Boateng: Gol Attığımda 'Bitanem' Şarkısı Çalsın

Devre arası transfer dönemin son saatlerinde kadrosuna kattığı yıldız golcü Kevin –Prince Boateng, Beşiktaş Kulübü’nün YouTube kanalına özel açıklamalarda bulundu.

06.02.2020-16:13 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-16:10) Kevin-Prince Boateng: Gol Attığımda 'Bitanem' Şarkısı Çalsın

Devre arası transfer dönemin son saatlerinde kadrosuna kattığı yıldız golcü Kevin –Prince Boateng, Beşiktaş Kulübü’nün YouTube kanalına özel açıklamalarda bulundu.

İŞTE 32 YAŞINDAKİ YILDIZ GOLCÜ KEVİN-PRİNCE BOATENG’İN AÇIKLAMALARI:

FUTBOL DIŞINDA SEVDİĞİN AKTİVİTELER

Benim en önemli hobim müzik. Müzik dinlemeyi de üretmeyi de çok seviyorum. Uyandığımda, uykuya dalarken, hayatımın her anında, her aşamasında müzik var. Bunun haricinde ailem benim için çok önemli, eşimle ve oğlumla vakit geçiriyorum. Sevdiğim insanlarla vakit geçirmeyi çok seviyorum.

ÇOCUKKEN TÜRKÇEYİ İYİ BİLİYORDUM

Küçükken çok iyi Türkçe konuşuyordum. Berlin'de büyüdüğüm için gayet iyi konuşuyordum. Şu anda o kadar iyi konuşamasam da birçok şeyi anlıyorum. Tekrar ettikçe zaten çok çabuk öğrenirim. Büyük ihtimalle, bir, iki ay sonra bir sonraki röportajı Türkçe yaparız.

İbrahim Tatlıses'in "Bitanem" şarkısını çok seviyorum, çocukken onunla büyüdüm. Benim de en sevdiğim şarkılardan biri, ara ara hala dinlerim. İbrahim Tatlıses ve Ebru Gündeş çok sevdiğim sanatçılar. öyle denk geldi ve arabada dinlerken o meşhur videomu paylaştım. Ondan sonra video yayıldı. Herkes "Türkiye'ye mi geldin?" demeye başladı. Şarkının hikayesi öyle. Bir tane kupa kaldırırsak bütün statta Türkçe şarkı söylerim.

Her dövmenin bir anlamı var, benim hayat hikayem. O her dövmenin bir anlamı, onlar birbirini tamamlıyor.
Futbol tutkumu şöyle açıklayabilirim, bugünkü insan olduysam, bugün olan halimi tamamen futbola borçluyum. Futbol sayesinde farklı kültürleri tanımayı ve anlamayı öğrendim. Futbol sayesinde birçok farklı dil öğrendim. Futbol kesinlikle 11'e 11 oynanan bir oyundan fazlası. Futbol insanın hayatını değiştirebilir, insanın hayatını daha iyi bir noktaya getirebilir. Küçüklüğümde bunu ailem için yapacağım noktasında kendime bir söz vermiştim. Çocuklarımın geleceğini futbol ile inşa edeceğim demiştim. Bu sözümü yerine getirmeye çalışıyorum. Her gün vücumu ortaya koyarak bu işi yapmaya çalışıyorum. Bana tekme atabilirsiniz, benim canımı sıkacak şeyler söyleyebilirsiniz, medya canımı sıkacak şeyler söyleyebilir ama ne olursa olsun ben futbol sayesinde çocuklarım için sağlam bir gelecek inşa etmeye çalışıyorum. Kendime bu sözü verdim, bu sözümü tutmaya çalışıyorum.

"Gol atarsan statta hangi şarkı çalsın istersin?"
Tabii ki İbo... Bitanem

Burada olduğum için çok mutluyum, çok memnunum. Gerçekten başlamak için sabırsızlanıyorum. Söylenen, anlatılan her şeye inanmayın. Birlikte çok güzel işler yapacağız.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal