Kevin Campbell: 'Arsenal, Mesut Özil'i Satmalı'

Eski Futbolcu Kevin Campbell Arsenal’in Mesut Özil’i elden çıkarması gerektiğini söyledi ve yerine transfer edilebilecek futbolcuyu açıkladı.

07.05.2020-09:33 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-09:30) Kevin Campbell: 'Arsenal, Mesut Özil'i Satmalı'

Bir zamanlar Trabzonspor'da da top koşturan eski oyuncu Kevin Campbell, Arsenal'in Mesut Özil'i satması gerektiğini ifade etti. Eski İngiliz golcü, Mesut'un yerine transfer edilmesi için Manchester United'in da listesinde bulunan Aston Villa orta sahası Jack Grealish'i teklif etti.

'1 YILLIK SÖZLEŞMESİ KALDI'

Profesyonel futbol kariyerine Arsenal'de başlayan Campbell verdiği demeçte: "Arsenal'in orta sahada çok yönlü bir orta sahaya ihtiyacı var. Arsenal'in sahasının ortasında sadece yaratıcılığını konuşturan değil, aynı zamanda oyunu kırabilecek bir oyuncuya ihtiyacı var. Mesut'a haksızlık etmek istemem ama Arsenal kariyerinde artık iyi bir noktada değil ve sadece 1 yıllık sözleşmesi kaldı." şeklinde konuştu.

'GREALISH VEYA MADDISON İLERİ GÖTÜREBİLİR'

Campbell cümlelerini ise şu şekilde sonlandırdı: "Daha Fazla yratıcılığa ihtiyacımız var. Mesut bazen maçlar iyi gitmediğinde oyunda sıkışıyor. Jack Grealish ve James Maddison gibi oyuncular, Arsenal'i ileriye götürebilir."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal