Kerem Bursin'in Sevgilisi Stephanie Cayo kimdir, kaç yaşında? Stephanie Cayo hangi ülkeden? Stephanie Cayo Kerem Bursin nasıl tanıştı?

Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel ile ilişkisinin bittiğini söyleyen Kerem Bursin'in yeni aşka yelken açtı.Sosyal medyada adı İspanyol şarkıcı ve oyuncu güzel Stephanie Cayo ile anılmaya başlandı.Kerem Bürsin'in sevgilisi Stephanie Cayo kimdir,kaç yaşındadır?Hangi ülkede yaşamaktadır?en çok merak edilen konular arasında yer alan bu konunun cevaplarını sizler için sayfamızda yer vermekteyiz.

10.04.2022-18:01 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-14:04)

Sen Çal Kapımı dizisinde bir araya gelen Hande Erçel ve Kerem Bürsin başrol oyunculuğunu paylaşmışlardı.Dizide sevgili rolünü oynayan iki oyuncu,dizi finalinin ardından gerçek hayatta da beraber olduklarını açıklamışlardı.Tüm fanla'rı bu konu hakkında çok sevinirken,Sosyal medya hesaplarında TT olmayı başarmışlardı.Bazı takipçiler bunun reklam ilişkisi olduğunu yazsa'da bazıları gerçek ilişki yaşadıklarına inanıyorlardı.

Hande Erçel ile ayrıldıktan sonra Kerem Bürsin'in, hayatına'da kalbine'de yeni güzel bir kız girmeyi başardı.Hem oyuncu hemde şarkıcı olan Stephanie Cayo sosyal medyada,Hande-Kerem ilişkisinin ardından gündeme oturmayı başardı.

Stephanie Cayo kimdir?Nerede yaşamaktadır?

Stephanie Cayo

Stephanie Cayo,1988 yılında Peru'da doğmuştur.34 yaşında olan genç kadın hem oyunculuk yapmakta hemde şarkı söylemektedir. Netflix dizisi olan Club ve Cuervos'da rol almıştır.Bir çok hayranı bulunan Stephanie Cayo'nun sosyal medyada bir çok seveni bulunmaktadır. Twitter  ve İnstagram kullanan güzel oyuncunun ,hesaplarında 800 bin ve 1,3 milyon takipçisi bulunmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal