Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin barıştılar mı? Yağmur Tanrısevsin'den aşk söylentilerine cevap

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, dizi setinde tanışıp aşk yaşadığı Hande Erçel ile ayrıldıktan sonra Erçel'in reklam anlaşması yaptığı Atasay'ın Genel Müdürü Atasay Kamer ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Bu iddiaların ardından Kerem Bürsin'in de bir dönem birlikte olduğu eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile yeniden Instagram'da takipleşmesi ikilin barıştıkları ve yeniden aşk yaşadıkları yönünde söylentileri ortaya çıkardı. Peki, Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin barıştılar mı?

24.03.2022-12:39 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-12:39) Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin barıştılar mı? Yağmur Tanrısevsin'den aşk söylentilerine cevap

TV ekranlarından yayınlanan 'Sen Çal Kapımı' isimli dizide başrolleri paylaşan Kerem Bürsin ile Hande Erçel, bir süre sonra aşk yaşamaya başlamışlardı. Dolu dizgin devam eden aşklarını geçtiğimiz günlerde noktalayan ikili sosyal medya hesaplarından birbirlerinin fotoğraflarını silerek takipten de çıkmışlardı.

Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin barıştılar mı?

Hande Erçel'in Kerem Bürsin ile yollarını ayırması sonrası adı reklam yüzü olduğu Atasay'ın Genel Müdürü Atasay Kamer ile aşk dedikodularına karışırken Kerem Bürsin cephesinde de yeni gelişmeler ortaya çıktı. Hande Erçel ile yollarını ayırdıktan sonra bir süredir ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu, bir dönem aşk yaşadığı aşkı Yağmur Tanrısevsin'e geri döndüğü söylentileri ile anılmaya başlandı.

Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin barıştılar mı? 

Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin barıştılar mı?

Bir dizide birlikte oynayan Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin, aşk yaşamaya başlamışlar ve bir süre sonra da ayrılmışlardı. Çift, o dönemlerde yine birbirlerini takipten çıkmışlar ve bir daha da karşı karşıya gelmemişlerdi. 2014 yılında ilişkileri biten Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin'in yeniden Instagram'da birbirlerini takip etmeleri akıllara yeniden barıştılar Mı sorusunu getirirken bu olay magazin kulislerini de hareketlendirdi. 

Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin barıştılar mı?

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda gazetecilerle karşılaşan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, hakkında çıkan aşk iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu.

Yağmur Tanrısevsin'den aşk söylentilerine cevap!

Yağmur Tanrısevsin'den aşk söylentilerine cevap!

Çekimleri Hatay'da gerçekleştirilen 'Kalp Yarası' isimli dizide rol alan Yağmur Tanrısevsin, dizinin sona ermesiyle birlikte İstanbul'a geri döndü. Soluğu Nişantaşı'nda alan güzel oyuncu gazetecilerle karşılaştı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tanrısevsin,  9 aydır yaşadığı Hatay'ı öve öve bitiremezken eski sevgilisi Kerem Bürsin ile yeniden sosyal medyada takipleşmeleri hakkında sorulan sorulara samimi yanıtlar verdi. 

Yağmur Tanrısevsin, Kerem Bürsin ile çok güzel bir arkadaşlıklarını olduğunu belirtirken aralarında çıkan aşk dedikoduları ile ilgili de 'Tekrar aşk durumu yok' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal