Barış Akarsu filminde Barış Akarsu'yu kim canlandıracak? Merakla beklenen isim belli oldu

Genç yaşlarda trafik kazası sonucu vefat eden sevilen şarkıcı Barış Akarsu ismi tekrar duyurulmaya başlandı. Dilberay filminin yapımcısı Aytaç Medya Akarsu'nun hayatını filme dökmek için hazırlıklara başladı. Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı film de hangi ismin başrol de yer alacağı merak konusu oldu. Barış Akarsu'yu canlandıracak isim herkesi şaşırttı.

10.04.2022-17:04 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-17:11) Barış Akarsu filminde Barış Akarsu'yu kim canlandıracak? Merakla beklenen isim belli oldu

Motorsiklet kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu, şarkıcı kimliği ile birçok kişinin kalbini kazanmıştı. Şarkıcılığın yanında oyunculukta yapan Akarsu'nun hayatı beyaz perdeye yansıtılmaya karar verildi. Merhum sanatçıya hayat verecek isim belli olması halinde gözler o isme çevrildi. İşte Barış Akarsu'yu canlandıracak o isim!

Barış Akarsu'yu kim canlandıracak

Akarsu'yu oynayacak isim belli oldu!

Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucunda 4 Temmuz 2007 tarihinde Barış Akarsu hayata veda etti. Türk Rock müziği üzerin sahnelerde yer alan Akarsu'nun hayatı film yapılacaktır. Dilberay filmi ile gündeme damgasını vuran yapımcı Aytaç Medya'nın bu filmi üstleneceği konuşulmaktadır. En merak edilen konulardan birisi ise Barış Akarsu'ya hayat verecek o isim oldu. Barış Akarsu'yu canlandıracak isim İsmail Ege Şaşmaz oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal