Neşet Ertaş filmde hangi isim başrol olacak? Ünlü isme teklif gitti!

Türkiye sanatına izini bırakmış kişilerin hayatı ele alınmaya devam ederken bu yılın en merakla beklenen Neşet Ertaş filmi için nefesler tutuldu. Neşet Ertaş sevenleri tarafından sabırsızlıkla beklenen film de hangi ünlü ismin başrol alacağı araştırılmaya başlandı. Neşet Ertaş'a kim hayat verecek? Hangi ünlü isim Neşet Ertaş filminde başrol olacak? İşte Neşet Ertaş filmi hakkında detaylar haberimizde

10.04.2022-00:09 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-00:09) Neşet Ertaş filmde hangi isim başrol olacak? Ünlü isme teklif gitti!

Günümüzde hala saygı görülen sanatçı Neşet Ertaş şarkıları popülerliğine devam ediyor. Ünlü ozan geçmişe ve geleceğe mal olacak birçok yapıta imza attı. Her durumuyla örnek alınan ünlü ozan Ertaş'ın hayatı ele alınmaya hazırlanıyor. 2012 yılında vefat eden ünlü ismi canlandırması üzerine Taner Ölmez'e teklif gitti. Taner Ölmez'in cevabı ise merak konusu oldu.

Neşet Ertaş filminde başrol

Neşet Ertaş'a hayat verecek o isim!

Ünlü ozanın hayatını ele alan filmin yapımcılığında Mustafa Uslu rol oynamaktadır. Yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk Sorak yer alırken filmin başrolünde ozanı canlandıracak isimin arayışına başlandı. Müslüm filminde rol alan ve başarısını herkese gösteren Taner Ölmez'e teklif sunuldu. Taner Ölmez'in konu hakkında açıklaması ise görenleri şaşırttı. Hürriyet Cumartesi'nde röportaj veren Ölmez şu ifadeleri kullandı;

"Bir de Neşet Ertaş oynamayı isterdim. Bana da rol teklif edildi ama oynayamayacağımı söyledim. Onu oynayabilecek kabiliyette değilim. Oyunculuk çok önemli ama çok sivri bir özelliği var rolün. Neşet'in bağlamayı çaldığı bir üslubu var. Onun alameti farikası enstrümandaki virtüözlüğü. O rolü oynayacak kişinin sadece sesinin ya da oyunculuk yeteneğinin iyi olması değil çok iyi enstrüman bilmesi de gerekiyor bence."


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal