Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Akılalmaz Açıklama: El Hareketini Savundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılmış olduğu Haber Global Canlı yayınında mcliste daha önceden yapmış olduğu el hareketini adeta savundu. İşte detaylar.

15.12.2021-15:48 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-15:48)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu canlı yayında 3 kez kendisine TBMM'de yaptığı çirkin el hareketi sorulmasına karşılık özür dileme ihtiyacı bile hissetmeden her defasında konuyu değiştirme çabaları göstererek net bir cevap vermekten kaçındı.

EL HAREKETİNE İLGİNÇ SAVUNMA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta kadın milletvekillerinin de bulunduğu TBMM kürsüsünde konuşma yaptığı sırada yapmış olduğu el hareketi ile ilgili olarak, katıldığı canlı yayında birtakım açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşması esnasında 'hangi el hareketinin yapılacağının öngörülemez olduğunu' dile getirdi. Haber Global canlı yayınına katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine konuya ilişkin yöneltilen soru üzerine önce farklı bazı açıklamalarda bulunup cevap vermekten bir süre kaçındı. Sunucunun 'Ben size el hareketini sordum ama' diyerek soruyu tekrar etmesine dahi aldırış etmeyen Kemal Kılıçdaroğlu yine konuyu değiştirmek için çabaladı. CHP Liderinin uzun süren konuşmasının hemen ardından sunucu bu kez, 'El hareketine yönelik eleştirileri kabul etmiyorsunuz değil mi?' şeklinde sorusunu tekrar etmek zorunda kaldı. Köşeye sıkışan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bunun üzerine, konuşurken hangi el hareketinin yapılacağının öngörülemez olduğunu belirterek, yapmış olduğu hareketine karşılık savunma yaptı.

DAHA ÖNCE NE DEMİŞTİ?

Haber Global kanalında yayınlanmakta olan canlı yayında yapmış olduğu el hareketi ile alakalı sorulan soruya‘ konuşurken hangi el hareketinin yapılacağının öngörülemez’ şeklinde yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu daha önce verdiği bir röportajda ise kendisine yöneltilen el hareketi sorusuna ne yanıt vermişti? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis’teki bütçe görüşmelerinde konuşurken yaptığı el hareketine ilişkin verdiği röportajında, ‘Kastınız o malum el hareketini yapmak mıydı?’ sorusuna, ‘Hayır, asla öyle bir kastım yoktu. Ellerime değil sözlerime baksınlar’ şeklinde yanıt vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal