Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kürsüde Ahlaksızlık: Yaptığı El Hareketi TBMM'yi Karıştırdı!

Bütçe görüşmeleri kapsamında kürsüde bulunan Kılıçdaroğlu'nun seviyesiz el hareketi TBMM'yi karıştırdı.

07.12.2021-09:58 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-11:51) Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kürsüde Ahlaksızlık: Yaptığı El Hareketi TBMM'yi Karıştırdı!

Bütçe Görüşmeleri kapsamında mecliste kürsüye çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir skandala daha imza attı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ahlaksızlıkta zirve yaptı! Bütçe görüşmeleri kapsamında kürsüde bulunan Kılıçdaroğlu'nun seviyesiz el hareketi TBMM'yi karıştırdı. AK Partili vekiller bu duruma çok sert tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2022 yılı bütçe görüşmeleri kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun kürsüdeki siyasetten uzak provokatif konuşmaları Meclis'teki vekillerin tepkisini çekerken skandal bir olay yaşandı

KÜRSÜDE AHLAKSIZ EL HAREKETİ

Gazi Meclis'in kürsüsünde küfürlü bir el hareketi yapan Kılıçdaroğlu, ahlaksızlıkta zirve yaptı.

GRUP BAŞKANVEKİLİ OLAYI ESPİRİYE VURDU

CHP Grup Başkanvekli Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seviyesizliği karşısında şaka gibi bir açıklamada bulundu. Özel, "Genel Başkanımız elini elinin sırtına vurmuştur. Sırtına yük bindirmek anlamındaki vücut dilidir" dedi. CHP'nin bu tutumu "Kılıçdaroğlu yaptı, Özgür Özel sıvadı" yorumlarını da beraberinde getirdi.

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN ÇOK SERT TEPKİ

AK Partili vekiller, skandala çok sert tepki gösterdi ve Kılıçdaroğlu'nun bu hareketi karşısında özür dilemesi gerektiğini bildirdi.

İÇ TÜZÜK 160'A GÖRE CEZA ALMALI

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Genel ahlak kurallarına aykırı bir şekilde davrandı. İç tüzük 160'a göre kaba ve yaralayıcı sözler yapmaktan kınanması gerekiyor." diyerek Kılıçdaroğlu'nun ceza almasını istedi.

BAKAN VARANK, KILIÇDAROĞLU’NUN HAREKETİ HAKKINDA AYIP İFADESİNİ KULLANDI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seviyesiz hareketine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Bakan Varank, paylaşımında, "Gazi Meclis'te, 85 milyonun huzurunda bir tek küfürlü el hareketi yapmadığın kalmıştı. Ayıptır!" ifadelerini kullandı. Varank bir başka paylaşımında "Siyaset kalite işidir..." ifadelerini kullanıp, bazı devlet büyüklerinin hareketlerinin yer aldığı bir görsel paylaştı. Paylaşım Kemal Kılıçdaroğlu'nun kalitesiz siyasetini bir kez daha gözler önüne serdi.

ELİNE, BELİNE, DİLİNE SAHİP OL

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Eline, beline, diline sahip ol." ifadeleriyle Kılıçdaroğlu'nun skandal küfrü karşısında tepkisini dile getirdi.

2012'DE BUNU SÖYLEMİŞTİ


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal