Kılıçdaroğlu'nun Şehit Taziyesine Tepkiler Büyüyor

Kemal Kılıçdaroğlu'nun terör örgütü PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit düşen Celil Mutlu için yayımladığı mesajında herhangi bir şekilde 'Terör örgütü PKK' diyememesi toplum içerisinde büyük bir tepki topladı.

04.12.2021-16:48 - (Son Güncelleme: 04.12.2021-16:48) Kılıçdaroğlu'nun Şehit Taziyesine Tepkiler Büyüyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tunceli/Ovacık'ta terör örgütü PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit düşen Celil Mutlu için yayımlamış olduğu mesajında herhangi bir şekilde 'Terör örgütü PKK' diyememesi toplum içerisinde büyük bir tepki topladı.

KILIÇDAROĞLU'NA PKK İÇİN TERÖR ÖRGÜTÜ DİYEMEMESİ TEPKİ TOPLUYOR

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun hain saldırılar gerçekleştiren PKK'ya terör örgütü diyememesi dikkatlerden kaçmayarak büyük tepki topladı.

Tunceli'nin Ovacık kırsalında 'Eren Kış-6 Mercan Dağları' operasyonunda şehit olan Astsubay Çavuş Celil Mutlu'nun acı haberi, Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşanan baba ocağına ulaştı. Şehidin eşinin 6 aylık hamile olduğu bilgisi elde edildi.


TERÖR ÖRGÜTÜ PKK DİYEMEDİ

Acı haberin sonrasında ise CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Tunceli/Ovacık'ta PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu adına yayımlamış olduğu taziye mesajında 'terör örgütü PKK' diyememesi tepki topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal