Kemal Kılıçdaroğlu Yine Rezil Oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı televizyon programında gelen bir soru üzerine bütün öğretmenleri nasıl atayacaklarını net bir şekilde açıklamayıp, kaçamak bir yanıt verdi.

14.06.2018-21:43 - (Son Güncelleme: 14.06.2018-21:45)

Cumhuriyet Hak Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk TV, Bloomberg HT ve Show TV ortak yayınında soruları cevapladı.

"Öğrenci var ise orada öğretmen de olacak" şeklinde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "1 milyona yakın öğretmen atanacak. Kadrolu ve sözleşmeli öğretmene de son vereceğiz. Milli Eğitim Bakanlığı politikalarına da son vereceğiz’’ dedi.

YOL HARİTASINI AÇIKLAYAMADI

Bu açıklamanın ardından sunucu Ece Üner, "Bir anda bütün öğretmen adaylarını atayacak bir yol haritanız var mı?" şeklinde bir soru yöneltti.

Üner tarafından yöneltilen soruya net bir şekilde yanıt veremeyen CHP'li Kılıçdaroğlu, bir süre sessiz kaldıktan sonra şu şekilde yanıt verdi: "Atama bekleyen çok sayıda öğretmen var. Erdoğan bizim eğitim planımızı bilmiyorum. Bugün on binlerce çocuk sabah kahvaltısı yapmadan okula gidiyor. Biz bunu önleyeceğiz. Her çocuk sabah kahvaltısını öğretmenleri ve arkadaşlarıyla okulda yapacak. Akşam evine gelecek. Biz birleştirilmiş sınıf olayını ortadan kaldıracağız. 1. 2. ve 3. sınıflar aynı odada ders yaptığı okullar var. Biz bunlara son vereceğiz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal