Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Kayserispor Trabzonspor maçında kim düdük çalacak?

Milli aranın sona ermesiyle beraber Süper Lig heyecanı devam ediyor. Günün maçları arasında yer alan Kayserispor Trabzonspor mücadelesi futbol severlerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Peki Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Kayserispor Trabzonspor maçında kim düdük çalacak? İşte maçın merak edilenleri...

01.10.2022-14:46 - (Son Güncelleme: 01.10.2022-14:46)

Süper Lig’de kritik karşılaşmalara sahne olacak olan 8. haftada Kayserispor ile Trabzonspor arasında oynanacak mücadele de dikkat çeken maçlar arasında yer alıyor. Son oynadığı maçta evinde Gaziantep FK’yı 3-2 mağlup eden Trabzonspor Kayserispor deplasmanında da kazanarak ligde art arda 2. kez kazanmak istiyor. Son 3 maçında 7 puan toplayarak formda bir görüntü çizen ev sahibi Kayserispor ise 9 senedir evinde yenemediği Trabzonspor’u bu kez yenmeye çalışacak.

Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor’un deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı 8. hafta mücadelesi 1 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 17.00’de Kadir Has Şehir Stadyumu’nda başlayacak.

Zorlu mücadele Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. 

Kayserispor Trabzonspor

Kayserispor Trabzonspor maçında kim düdük çalacak?

Günün dikkat çeken karşılaşmalarından birisi olan Kayserispor Trabzonspor maçında Ümit Öztürk görev alacak. Yardımcı hakemler ise Kemal Yılmaz ve Ata Yıldırım olacak. VAR hakemi görevini Özgüç Türkalp üstlenecek. 

Kayserispor Trabzonspor muhtemel 11'ler:

Kayserispor: Bilal, Onur, Kolovetsios, Arif, Carole, Campanharo, Cardoso, Emrah, Mensah, Thiam, Gavranovic 

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Hamsik, Abdülkadri Ömür, Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal