Kaymakamı Şehit Eden Hainler Yakalandı!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ü şehit eden saldırganın yakalandığını açıkladı.

14.11.2016-12:01 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Kaymakamı Şehit Eden Hainler Yakalandı!
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurul toplantısı sonrası açıklama yapıyor. Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ü şehit eden saldırısının ana failinin yakalandğını açıklayan Kurtulmuş, saldırıyla ilgili 62 kişinin gözaltına alındığını söyledi.

Yabancı yatırımcılara vatandaşlık verilmesi için çalışma yapıldığını açıklayan Kurtulmuş'un açıklamalarının satır başları şöyle: Türkiye'de sabit miktarda yatırım yapan yatırımcılar, belli sayıdaki kişiye istihdam sağlayan yabancılar ve devlet yatırım araçlarına belli bir süre içerisinde para yatırıp çekmeyen kişilere istisnai vatandaşlık verilmesi üzere çalışmalar başlamıştır.

AB'NİN YAYINLADIĞI İLERLEME RAPORU

Gerekli tüm açıklamalar yapıldı. Bu rapor yanlı ve asla kabul edilemeyecek iddilarla dolu bir rapordur. Tamamen Türkiye'yi köşeye sıkıştırmak, Türkiye'nin terörle mücadelesini engellemek için yazılan yanlı bir rapordur. Kaynak:AA
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal