Katıldığı Programda HDP'yi Öven Ünlü Türkücü Nihat Doğan Açıklamalarıyla Sosyal Medyada Olay Yarattı!

Nihat Doğan sarf ettiği sözler sonrası kısa sürede trendlere girdi. İşte Doğan'ın o çarpıcı cümleleri...

24.02.2022-16:09 - (Son Güncelleme: 24.02.2022-16:09) Katıldığı Programda HDP'yi Öven Ünlü Türkücü Nihat Doğan Açıklamalarıyla Sosyal Medyada Olay Yarattı!

Son zamanlarda Al Sana Haber isimli magazin programında yorumcu koltuğunda oturan Nihat Doğan, çarpıcı açıklamalarıyla sık sık magazin gündemine düşmeyi başarıyor. Sanat camiasında çoğu kişiyi sert bir şekilde eleştiren ünlü türkücü, önceki gün bir programa katıldı. TVNET'teki Sert Sorular isimli programa katılan Nihat Doğan, HDP'ye ilişkin sarf ettiği cümleleri tepki çekti. Ünlü türkücü; ''HDP bence mazlum bir partidir. Selahattin Demirtaş'tan tutun da bir sürü milletvekili, belediye başkanları var rehin alınan. Tüm belediyelere kayyum atanmış'' diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

DOĞAN: BUGÜNÜN HDP’Sİ MAZLUM BİR PARTİDİR

TVNET'te yayınlanan Sert Sorular isimli programa katılarak değişen siyasi düşüncelerini dile getiren Nihat Doğan'ın HDP açıklaması kısa sürede tepki topladı. Sosyal medyaya ve magazine bomba gibi düşen ifadeler kullanan ünlü türkücü; ''Siyasetin kendisi değişti. Bugünün HDP'si bence mazlum bir partidir. Kürtlerin partisidir. Benim kendi fikrim bu, bugün böyle bakıyorum. Bugün bunları mazlum görüyorum. Siyasi liderleri rehin alınmış. Selahattin Demirtaş'tan tutun da bir sürü milletvekili, belediye başkanları var rehin alınan. Tüm belediyelere kayyum atanmış'' diyerek daha öncelerinde PKK ile konumlandırdığı HDP'ye şuanda mazlum gözüyle bakmasına ilişkin düşüncesini paylaştı. Bu açıklamalardan sonra Nihat Doğan Twitter'da kısa sürede çok konuşulan isimler arasında yerini aldı.  Sosyal medyada aldığı bu sert eleştirilerin ardından ünlü türkücünün konuya ilişkin yeni bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu. 

nihat doğan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal