Kasımpaşa'da Hakan Kutlu Dönemi Sona Erdi!

Kasımpaşa'nın başında çıktığı 7 lig mücadelesinde 1 galibiyet alabilen Hakan Kutlu'nun sözleşmesi karşılıklı anlaşmaya varılarak feshedildi.

18.12.2021-19:13 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-19:44) Kasımpaşa'da Hakan Kutlu Dönemi Sona Erdi!

Kasımpaşa'nın  başında çıktığı 7 lig maçında yalnızca 1 galibiyet alabilen Hakan Kutlu'nun sözleşmesi karşılıklı anlaşmaya varılarak feshedildi.
Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Kasımpaşa'da takımın teknik direktörü Hakan Kutlu ile yolların ayrıldığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Hakan Kutlu ile olan ayrılığı Kasımpaşa duyurdu.


KASIMPAŞA KULÜBÜNDEN HAKAN KUTLU AÇIKLAMASI GELDİ

Kasımpaşa ile çıktığı 7 lig karşılaşmasında sadece 1 kez kazanabilen Hakan Kutlu'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildiği açıklandı. Kasımpaşa Kulübü'nden yapılan açıklamada, 'Teknik direktörümüz Hakan Kutlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Hakan Kutlu ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalara hayatında başarılar dileriz.' ifadelerine yer verildi.

HAKAN KUTLU KASIMPAŞA'DA HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

Büyük umutlarla Kasımpaşa'nın teknik direktörlüğüne getirilen Hakan Kutlu sergilediği performansla büyük hayal kırıklığı oluşturdu. Teknik adamın son olarak kendi evinde Anadolu ekibi Sivasspor'a 3-1 kaybetmesi bardağı taşıran son damla oldu. Kasımpaşa'da yeni teknik direktörün kim olacağı büyük merak konusu oldu. Kasımpaşa'da yaşanan gelişmeler gündeme bomba gibi düştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal