Kardeşlerim Asiye öldü mü? Su Burcu Yazgı Coşkun diziden neden ayrılıyor?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim dizisi her hafta Cumartesi günleri ekrana gelen dizinin yeni bölümünde yaşananlar izleyicileri endişelendirdi. Asiye rolü ile dizide yer alan Su Burcu Yazgı Coşkun’un diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak edilmeye başladı. Peki, Kardeşlerim Asiye ölecek mi? Su Burcu Yazgı Coşkun diziden ayrılıyor mu? Dizinin son bölümünde neler oldu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

20.03.2022-16:58 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-16:59) Kardeşlerim Asiye öldü mü? Su Burcu Yazgı Coşkun diziden neden ayrılıyor?

Her hafta Cumartesi günleri ekrana gelen Kardeşlerim dizisi dün akşam ekranlara gelen yeni bölümü ile izleyenleri merak içerisinde bıraktı. Dizide Asiye rolü ile ekrana gelen Su Burcu Yazgı Coşkun’un dizi de vurulmasıyla oyuncunun diziden ayrılacağı düşünülmeye başladı. Ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim’de yaşananlar izleyenleri endişelendirdi. Dizinin başrol oyuncularından olan Su Burcu Yazgı Coşkun’a neler olacağı merakla bekleniyor. Peki, Kardeşlerim Asiye ölecek mi? Su Burcu Yazgı Coşkun diziden ayrılıyor mu? Dizinin son bölümünde neler oldu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Kardeşlerim Asiye ölecek mi? Dizinin son bölümünde neler oldu?

19 Mart 2022 Cumartesi günü ekranlara gelen Kardeşlerim dizisinde yaşananlar merak ediliyor. Dizinin son bölümünde kısaya yaşananlar şu şekildedir:

Resul Akif'in katil olduğunu öğrenir ve bunu Nebahat'e söyler. Akif’in katil olduğunu öğrenen Nebahat ise Resul'ün kafasına sert bir cisimle vurarak bayıltır.

Doruk Ömer’in mafyaya bulaştığını öğrenir. Mafya işine karışan Ömer Doruk’un tehditleriyle karşı karşıya kalır. Doruk, ''Asiye'nin başına bir zarar gelirse seni mahvederim.'' diyerek Ömer’i uyarır.

İşi bırakan Ömer mafyadan kurtulamaz. Ömer'in işi bırakmasını kabullenemeyen mafya babası, ''Bana yanlış yapmayacaktın.'' diyerek Ömer’i vurmaya kalkışır. Bu esnada Ömer’i koruman isteyen Asiye kurşunun önüne atlar ve vurulur.

Kardeşlerim Asiye VurulduSon bölümde yaşananlardan sonra Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun'un diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak edilmeye başladı. Su Burcu Yazgı Coşkun'un diziden ayrılacağı ile ilgili bir açıklama yer almamaktadır.

Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir?

Su Burcu Yazgı Coşkun, 2004 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 16 yaşında olan genç oyuncu daha 8 yaşındayken sahnelere çıkmaya başladı. Çocuk oyuncu olarak birçok dizi ve filmde yer alan oyuncu oldukça sevilen bir kişidir.

Yer aldığı pek çok projede kendini kanıtlayan Su Burcu Coşkun, rol aldığı Kırmızı Oda dizisinde Güler karakterinde bir genç kızı canlandırdı. Kırmızı Oda'daki oyunculuğuyla oldukça beğeni toplayan güzel oyuncu Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteri ile yer almaktadır.

Su Burcu Yazgı CoskunSu Burcu Yazgı Coşkun'un oynadığı diziler ve filmler nelerdir?

Kırmızı Oda (Güler), 

Kuzgun (Naz), 

Bizi Hatırla (İrem, Sinema Filmi), 

Kara Yazı (Songül Uluçınar, Televizyon Dizisi ), 

Kadın (Bahar'ın küçüklüğü), 

Bizim Hikaye (Ceylan, Televizyon Dizisi), 

Aşk Yeniden (Elif Su, Televizyon Dizisi), 

Sana Bir Sır Vereceğim (Zeynep, Televizyon Dizisi), 

Sen Üzülme (Mine, Televizyon Filmi), 

Dabbe: Bir Cin Vakası (Sinema Filmi), 

Karadayı (Neşe, Televizyon Dizisi)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal