Teşkilat Mete başkan öldü mü? Mesut Akusta Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu, neden ayrıldı?

TRT 1 ekranlarının en çok sevilen dizilerinden bir tanesi olan Teşkilat 'ta yayınlanan yeni bölüm fragmanında Mete karakterinin geleceği merak edilmektedir. Teşkilat dizisi Mete başkan dizide öldü mü, kadrodan ayrılıyor mu? gibi sorular da yeni bölüm fragmanının yayınlanması ile birlikte gündeme oturdu. Biz de Teşkilat dizisinin yeni bölümü ile ilgili merak edilen her ayrıntıyı sizler ile bu haberimizin içinde paylaştık. Gelin detaylarına birlikte bakalım.

20.03.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-16:27) Teşkilat Mete başkan öldü mü? Mesut Akusta Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu, neden ayrıldı?

Teşkilat dizisinin Mete başkanı olarak bilinen Mesut Akusta diziden ayrılacak mı, diziye veda mı ediyor? gibi sorular son günlerin en çok merak edilenleri arasına girdi. TRT 1 ekranlarının en çok sevilen dizileri arasında yer alan Teşkilat 'ın 40. bölüm fragmanı yayınlandı ve yeni bölüm fragmanı yayınlandıktan çok kısa bir süre içerisinde internette en çok arananlar listesine girdi. Her hafta Pazar günü TRT 1 'de yayınlana dizinin yeni bölüm fragmanında ise Mete başkan 'n vurulduğu an izleyicide adeta şok etkisi yarattı. Fragmanın yayınlanması ile birlikte de Mesut Akusta Teşkilat dizisinden ayrılacak mı, Mete başkan dizide ölüyor mu? gibi soruların da sorularak heyecanı bir tık daha yukarıya taşıdı ve gündeme oturdu. İşte Teşkilat dizisi ile ilgili merak edilen o soruların yanıtları..


Teşkilat dizisi Mete başkan ölecek mi, Mesut Akusta diziden ayrılıyor mu?

Ekranlara gelen yeni bölüm fragmanında Yıldırım 'ın Mete başkan 'ı silah ile vurduğu ve son sahnede de mezar taşının üzerinde Mete başkan 'ın adının yazdığı gösterildi. Dizinin hayranları ise bu sahneleri büyük bir merak içerisinde beklerken yayınlanan ilk yeni bölüm fragmanında da Mete başkan 'ın '' Teşkilat 'a ömrünü vermenin bedeli budur '' şeklinde sarf ettiği sözleri ise epey bir dikkat çekti. Dizideki parçalar bir araya getirildiğinde ise herkesin aklına tabiki ilk olarak ölüm haberi geldi ancak yeni bölüm televizyonda yayınlanmadan da söz konusu bu bilgiler de net olarak açıklanmayacaktır.


Usta oyuncu Mesut Akusta Teşkilat 'tan ayrılıyor mu, diziye neden veda etti?

TRT 1 ekranlarının ilgi ile takip edilen dizilerinden biri olan Teşkilat 'ta Mete başkan olarak bilinen oyuncu Mesut Akusta 'nın dizideki akıbeti herkes tarafından merak edilmektedir. Daha önce kişisel sağlık problemlerinden dolayı başrollerinde oynadığı Teşkilat dizisine bir müddet ara vermek zorunda kalmıştı. Oyuncu hakkında yine böyle bir durumun meydana gelebileceği ifade edilirken Teşkilat dizisinin gidişatına göre de senaryo icabı diziden ayrılma söz konusu olabileceği söylenmektedir. Bütün bu konuşmalar yalnızca birer söylentiden ibaret olsa da dizinin bu haftaki yeni bölümü ekranlara gelmeden de konu ile ilgili gerçekler öğrenilemeyecektir. 

Diğer yandan ise son zamanlarda Mete başkanın Teşkilat dizisinde yer aldığı görevine daha fazla devam etmek istemediği ve bu yüzden de diziden ayrılmak istediği şeklindeki haberler de hem sosyal mecralarda hem de magazin gündemlerinde sıkça konuşulan konular arasında yer aldı. Bu yüzden de Mete başkanın diziden vurularak ayrılacağı yönünde de haberler çıkmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal