Karaman'da Gençlerin Kız Kavgasına Aileler De Karıştı!

Karaman'da kız arkadaşının evinin önüne giden bir genç, evin önünde kızın eski erkek arkadaşı ile karşılaştı. Taraflar daha sonra buluşmak için sözleşirken, gençlerden biri akrabalarına da haber verdi. Bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.

08.06.2020-09:25 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-09:15) Karaman'da Gençlerin Kız Kavgasına Aileler De Karıştı!

Olay, gece saatlerinde Karaman'ın Hürriyet Mahallesi Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda meydana geldi. İddialara göre Ömer S., kız arkadaşı E.B.'nin evinin önüne gitti. Ömer S., burada kız arkadaşının eski erkek arkadaşı Arif. A. ile karşılaştı.

İkilinin arasında tartışma yaşanırken, taraflar Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda buluşmak üzere sözleşti. Ömer S., olay yerine kuzenleri Muhammet S., Mahmut S. ve amcası Vahdettin S. ile birlikte gitti. Olay yerine gelen Arif A. ve arkadaşları da karşı tarafa bıçakla saldırdı. 

Saldırıda, Ömer S., Muhammet S., Mahmut S. ve Vahdettin S. çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırganlar ise geldikleri araçlarla olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal