Kanunsuz Topraklar Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

FOX TV'nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar için geri sayım başladı. Peki Kanunsuz Topraklar ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

03.02.2021-14:57 - (Son Güncelleme: 03.02.2021-14:57) Kanunsuz Topraklar Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Kanunsuz Topraklar dizisi için ilk gelen açıklamalardan sonra dizi severler, Kanunsuz Toprakların ne zaman başlayacağını merak etmeye başladı. Kullanıcılar internette dizinin ne zaman başlayacağını araştırıyor. Peki Kanunsuz Topraklar ne zaman başlayacak? Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu ne?

KANUNSUZ TOPRAKLAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Zonguldak'ta geçen dizi hikayesi, zengin kızla fakir oğlan aşkını konu alıyor. Maden patronu Malik Bey'in kızı Gülfem ile maden ocağında çalışan Davut'un imkansızlaşan aşkını konu alan dizinin çekimlerine Nisan ayında başlanacak. Yapımını Gold Yapım'ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı.

Ancak son gelen haberlerle birlikte Davut karakterine hayat verecek oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı. Bir Zamanlar Çukurova'dan yeni ayrılan Uğur Güneş'in dizide başrol olacağı kesinleşti. Dizinin FOX TV'de yayınlanacağı ve yönetmenliğini Faruk Teber'in yapacağı da bilinen diğer bilgiler arasında. Kanunsuz Topraklar'ın 2021 yılının ilk yarısında yayınlanacağı tahmin ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal