Seksenler Dizisinden Nurten Ayrıldı mı?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisi için bazı ayrılık iddiaları gündeme geldi. İlk önce Fehmi karakterinin çıktığı söylenirken şimdi de dizi de Nurten karakterinin ayrıldığı iddiaları konuşuluyor. Peki Seksenler Nurten ayrıldı mı?

03.02.2021-09:20 - (Son Güncelleme: 03.02.2021-09:20) Seksenler Dizisinden Nurten Ayrıldı mı?

Sevilen dizi Seksenler için bazı iddialar gündemde. Seksenler dizisinde Fehmi karakteri hayat veren Rasim Öztekin diziden ayrılmadığına dair bir açıklama yapmıştı. Peki Seksenler'de Nurten karakterini canlandıran Tolunay Donat diziden ayrıldı mı?

SEKSENLER NURTEN AYRILDI MI?

TRT 1'in büyük bir keyifle izlenen dizisi Seksenler'de ayrılık dedikoduları dolaşıyor. Dizide Seksenler Fehmi'nin komşusu Nurten'i canlandıran Tolunay Donat'ın diziden ayrıldığı konuşuluyor. Ancak Seksenler Nurten'den ayrılık iddiaları ile ilgili bir açıklama henüz gelmedi. Dizi ise kaldığı yerden hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. 

TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizsinin merak edilen Fehmi karakteri araştırılmaya başlandı. Rasim Öztekin'in canlandırdığı bu karakterin de yeni sezonda olmayacağı iddia edilmişti. Ancak kısa bir süre önce usta oyuncu Öztekin, sosyal medyadan cevap verip, yeni sezon da yer alacağını söylemişti. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal