Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun Tarzı NATO Zirvesine Damga Vurdu

NATO karargahında gerçekleştirilen zirveye katılmak için Brüksel'e giden Kanada Başbakanı Justin Trudeau, desenli çorapları ile yeniden adından söz ettirdi.

15.06.2021-13:21 - (Son Güncelleme: 15.06.2021-13:21) Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun Tarzı NATO Zirvesine Damga Vurdu

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bulunan NATO karargahı, geçen gün yoğun gündem ile toplanan 30 müttefik ülkenin devlet ile hükümet başkanlarını konuk etti.

NATO zirvesinin esas meseleleri içinde İttifakın önümüzdeki 10 senesine yön verecek yol haritası ile ilgili kararlar, NATO'nun stratejik tarzı, Rusya, Çin'in yükselişi, iklimdeki değişikliğin güvenliğe tesiri, siber riskler ile yıkıcı teknolojiler, Afganistan'da bulunan NATO misyonunun tamamlandırılması gibi pek çok başlık yer aldı.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya gelen Kanada Başbakanı Justin Trudeau, tekrar dikkatlerin bütün bu önemli meselelerden renkli çoraplarına çevrilmesini sağladı. 

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun Tarzı NATO Zirvesine Damga Vurdu54

Kanada Başbakanı Trudeau'nun çorapları daha öncesinde de pek çok defa gündeme gelmişti. En son 2018 yılında Davos'ta gerçekleştirilen Dünya Ekonomik Forumu'nda da Justin Trudeau'nun çorapları ilgi toplamıştı.

Kanada’nın en genç 2. başbakanı olan 49 yaşındaki Justin Trudeau, Davos'ta ördekli çorapları ile dikkat çekmişti.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun Tarzı NATO Zirvesine Damga Vurdu5456

Kanada Liberal Partisi Başkanı olan Justin Trudeau, 2015 senesinde başbakanlık koltuğuna geçti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal