NATO Zirvesi'nde Dikkat Çeken Kitap! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden'a Kitap Hediye Etti

ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Brüksel'de gerçekleşen NATO Zirvesi'nde bir araya geldi. Masada bulunan kitap dikkatlerden kaçmadı.

15.06.2021-08:20 - (Son Güncelleme: 15.06.2021-10:47) NATO Zirvesi'nde Dikkat Çeken Kitap! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden'a Kitap Hediye Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Amerika Başkanı Joe Biden'ın Brüksel'de gerçekleşen NATO Zirvesi'nde görüşme gerçekleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Amerika Başkanı Joe Biden'ın arasındaki kritik görüşme saat 19:00'da başlayıp 45 dakika boyunca sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO'ya buluşma sonrası görüntülü mesaj göndermişti. Gönderdiği video mesajda terörle mücadele eden tek NATO ülkesiyiz demişti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''DAEŞ'le göğüs göğüsse çarpışan ve bu uğurda gencecik evlatlarını şehit veren tek NATO müttefikiyiz.''


TERÖR İLE MÜCADELE VURGUSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yayınladığı görüntülü mesajda, eli kanlı terör ile mücadelede beklenilen desteği görmediklerini belirterek şu ifadelere yer verdi, ''Sınır ötesi operasyonlarımızda 4 bine yakın DEAŞ'lı teröristi etkisiz hale getirdik. Terörün her türlüsüne karşı yürüttüğümüz mücadelede maalesef müttefik ve ortaklarımızdan beklediğimiz destek ve dayanışmayı göremedik.'' dedi.

İki liderin görüşmesinde bölgesel konuları ele alırken, o sırada masada yer alan bir kitap ise dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Biden'a ''Turkey's Fight Against Terrorism (Türkiye'nin Terörizme karşı Mücadelesi)'' adlı kitabı hediye etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, KİTABI BIDEN'A HEDİYE ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, masada bulunan kitabı ABD Başkanı Joe Biden'a verirken, kitabın Türkiye'nin terörle mücadelesini anlatan İletişim başkanlığı tarafından yayımlanan bir kitap olduğu tespit edildi.


KİTAP, TÜRKİYE'NİN TERÖRLE MÜCADELESİNİ ANLATMAKTA

''Turkey's Fight Against Terrorism (Türkiye'nin Terörizme karşı Mücadelesi)'' adlı kitapta Türkiye'nin terör örgütü DAEŞ, PKK/YPG ile mücadelesi, Barış Pınarı Harekatı'nın gerekçesi ve Türkiye'nin Suriyelilere yaptığı ev sahipliğine dair bilgiler de yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal