Kalp Yarası dizisinin başrol oyuncuları dizi biter bitmez birbirine girdi! Yağmur Tanrısevsin'den Gökhan Alkan'a olay sözler

Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, oyuncu arkadaşı Gökhan Alkan hakkında çok konuşulacak sözler söyledi. İşte habere ilişkin o detaylar...

25.04.2022-11:47 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-11:47)

Ekranlara yakın bir zamanda veda eden Kalp Yarası dizisinin başrol oyuncusu Gökhan Alkan hakkında ortaya atılan iddialarda sular durulmuyor. Dizide aylarca partnerliğini üstlendiği Yağmur Tanrısevsin ve eski projelerindeki rol arkadaşlarını sosyal medya hesabından takipten çıkan Gökhan Alkan magazin gündemine bomba gibi düştü. Uzun bir süredir meslektaşı Nesrin Cavadzade ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Gökhan Alkan'ın kıskançlık krizi nedeniyle rol arkadaşlarını takipten çıktığı iddia edildi. Son dizisi Kalp Yarası ile ekran başına gelen Alkan hakkında partneri Yağmur Tanrısevsin bomba açıklamalarda bulundu. 

Yağmur Tanrısevsin'den olay açıklama

Cavadzade’nin kıskançlık krizine girdiği söylenmişti

Ünlü oyuncu Gökhan Alkan'ın sosyal medya hesabından Yağmur Tanrısevsin, Eda Ece gibi isimleri takipten çıkarması gündeme bomba gibi düşmüştü. Nesrin Cavadzade'nin kıskançlık krizine girdiği ve bu sebeple meslektaşlarını takipten çıktığı öne sürülen Alkan'ın, bu olay öncesinde de dizide rol gereği Tanrısevsin'le öpüşmesini istemediği ortaya atılmıştı. Bu konu hakkında bir açıklama yapan ünlü oyuncu; ''Değerli basın mensupları; Bugün hakkımda çıkan haberleri şaşkınlıkla okudum! Aylardır bazı yapımların ve bunların üzerinden pr çalışması yapan menajerlerin adımı kullanarak kendini gündemde tutma çabasına sessiz kaldım ama bugün hem şahsi hayatımda hem de meslek etiğime dil uzatacak kadar çizgiyi aşmış olmalarından dolayı bir cevabı hak ettiğine kanaat getirdim. Benim kimsenin icra ettiği sanata bir müdahalem olamaz. Bu kişi sevgilim bile olsa. Çünkü ben de aynı işi, sevgiyle ve tutkuyla yapıyorum. Benim yaptığım işe kimsenin karışamayacağı gerçeği gibi ben de kimsenin işine karışamam. Ayrıca oyunculuk sanatını anlamak için önümde 20 yılım vardı, emin olun anladım. Darısı anlayamayanların başına. Sevgilerimle...'' notunu düşmüştü. 

Tanrısevsin: Böyle şeylere daha profesyonel bakıyorum 

Bu açıklamalar sonrasında arkadaşlarını takipten çıkaran Gökhan Alkan hakkında konuşan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin ise konuya ilişkin olarak; ''Ben böyle şeylere daha profesyonel bakıyorum, haberlerden bu durumu gördüm, bilmiyordum. Onun tercihi, profesyonel hayat ve öyle olmak lazım'' ifadelerini kullandı. Alkan'ın bu davranışı sosyal medya ise; ''Tavrı asla profesyonel değil", "Yaptığın hiç etik değil", "Kendi kendine triplere girmiş'' şeklinde yorumlar yapılmıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal