Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in öpüşme videosu ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, bir süredir birliktelik yaşadığı Çağlar Ökten ile dün sade bir nikah töreniyle evlendi. Yalnızca yakın arkadaşlarının katıldığı tören sonrası çiftin öpüştüğü bir videoları ortaya çıktı.

25.04.2022-11:17 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-15:42)

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, bir süredir birlikte olduğu müzisyen Çağlar Ökten ile dün akşam düzenlenen sade bir nikah töreniyle evlendi. Kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile 7 Mayıs tarihinde Prag'da evlenmeyi planlayan Seda Sayan, vizede meydana gelen sorun nedeniyle İstanbul'da evlenemeye karar verdi. İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan bir otelde nikah masasına oturan Seda Sayan ve Çağlar Ökten çiftinin nikah törenine yalnızca yakın arkadaşları katıldı. Gülşah Saraçoğlu'nu tasarladığı gelinlik ile nikah masasına oturan Seda Sayan'ın nikah şahitleri ise Safiye Soyman ve Esra Özmen oldu. Çağlar Ökten'in damatlığı Tolga Çam imzasını taşırken, Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun'da Ökten'in nikah şahitleri oldu.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in öpüşme videosu

Balayı için Paris'İ tercih eden çiftin, balayından döndükten sonra Çağlar Ökten'in Mersin'de yaşayan ailesinin yanına gidecekleri öğrenildi.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in öpüşme videosu ortaya çıktı

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in öpüşme videosu

Çiçeği burnunda gelin Seda Sayan'ın nikahın kıyıldığı otelde gözlerden uzak bir yerde yeni görüntüleri ortaya çıktı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde nikahtan sonra eğlenen Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in öpüştüğü görüldü. Video sosyal medyada gündem oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal