Kağıthane'de Freni Boşalan Kamyon, Boş Alana Uçtu

İstanbul Kağıthane’de frenleri boşalan bir nakliyat kamyonunun boş alana uçuş anları güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

25.12.2020-14:49 - (Son Güncelleme: 25.12.2020-14:47)

Kağıthane’nin Talatpaşa Mahallesi'nde sabah sularına meydana gelen hadisede ev taşıması için eşyaların yerleştirildiği nakliyat kamyonu kaymış ve hemen hemen on metre yükseklikten boş bir yere uçmuştu.

Kazayla alakalı güvenlik kamera kayıtları çıktı. Kayıtlarda nakliyat kamyonu eşyaların içine taşındığı esnada aniden yokuş aşağı kayıyor. Sürücü ile yanındakiler nakliyat kamyonun peşinden koşsa da fayda etmiyor. Bir müddet sonra kaldırımı da geçen nakliyat kamyonu, boş araziye uçuyor.

Diğer taraftan eşyaları taşınan Merve A., başından geçenleri anlatırken göz yaşlarına hakim olamadı. Kocasının vatani vazifesini yapmak için Şırnak’ta askerlik yaptığını dile getiren Merve A., "Kağıthane’den Gaziosmanpaşa’ya taşınacaktık. Kamyonun frenleri tutmadı ama önüne takoz koymamışlar kendileri de kabul etti. Uçurumdan aşağı yuvarlandı.

Bütün eşyalarımız gitti. Sürekli arıyor yeni evimize taşındığımızı söyledim, bir şey diyemedim. Şu an şoktayım inanamıyorum böyle bir şey olduğuna. Milyonda bir olacak şey bizim başımıza geldi. Her şey kırıldı. Yemek takımlarım beyaz eşyalar hepsi kırık" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal