Kafanız Sürekli Kaşınıyorsa Susam Yağı Sürün

Saç ve cilt sağlığını korumak sanılanın aksine sadece uzun uğraşlar ve pahalı ürünlerle sağlanan bir durum değil. Sağlıklı bir beden ve organlara sahip olmak, aslında elimizin altındaki doğal ürünleri doğru kullanmakla alakalı. İşte susam yağının faydaları.

23.08.2019-11:58 - (Son Güncelleme: 23.08.2019-11:49) Kafanız Sürekli Kaşınıyorsa Susam Yağı Sürün

Susam yağının pek çok faydasının olduğunu biliriz. Tam olarak susam yağından doğru faydalanmak için size birkaç önerimiz var. İşte onlardan bazıları.

GENÇ GÖRÜNÜMLÜ BİR CİLT

Susam yağı, antioksidan ve E vitamini açısındanönemlidir ve yaşlanma belirtilerini engellemeye destek olur. Susam yağı ile 4-5 dakika düzenli şekilde yapacağınız masaj, cildinizin genç bir görüntüye kavuşmasını sağlayacaktır. Susam yağı bununla beraber cilt enfeksiyonlarını azaltmada etkilidir.

SAÇ VE KAFA SAĞLIĞINI KORUR

Susam yağı kafa derisinde oluşan kaşıntıların engellenmesinde yardımcı olur. Düzenli yapıldığında kepeği azaltır. Saç dökülmelerini engeller.

KALBE DOST

Susam yağı doymamış yağ bakımından zengindir ve bu nedenle kolesterol seviyesini düşürmeye destek olur. Bu da kalp hastalıkları riskini önler.

ESNEKLİĞİ ARTTIRIR

Susam yağı kalsiyum ve magnezyum açısından zengindir. Özellikle kadınlarda eklem ağrılarının önüne geçer ve eklem esnekliğini sağlar.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal