Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk evlendi mi? Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk imam nikahı ile mi evlendi?

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, katıldığı "Pembe Pijama" adlı programda son dönemlerde gündemde olan 'Tarikat' sorusuna verdiği yanıtla Kadir Doğulu hakkında eski rol arkadaşı Serra Arıtürk ile imam nikahlı evli olduğunu iddia etti. İşte detaylar...

21.04.2022-22:31 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-09:18)

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül geçtiğimiz haftalarda Bektaşi tarikatına üye oldukları haberleri ile gündeme gelmişti. Oyun Kadir Doğulu şimdi de Onur Akay'ın iddiaları ile gündeme geldi. İşte detaylar...

Onur Akay, sosyal medyada ve magazin camiasında, duyurduğu ölüm ve hastalık haberlerinden dolayı "Felaket Tellalı" olarak nitelendirilirken en son katıldığı ve Esra Sönmezler'in sunduğu "Pembe Pijama" programındaki iddiaları ile gündem oldu. Akay, Kadir Doğulu ve eski partneri Serra Arıtürk'ün imam nikahı ile evli olduğunu ortaya attı. Onur Akay, geçtiğimiz ay Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun boşanacaklarını ileri sürerken bir başka zamanda ödül töreninde iken tekrar barıştıklarını dile getirmişti. Onur Akay iddiaları ile gündemde yer almaya devam ederken şimdi de Kadir Doğulu ile alakalı "Kulislerde olan iddia, konuşuluyor. Benim kulağıma geldi" sözleri ile canlı yayını salladı.

kadir doğulu

Serra Arıtürk ile imam nikahı iddiası

Onur Akay, ortaya attığı iddialarda Kadir Doğulu'nun eski partneri Serra Arıtürk ile imam nikahlı olduğunu söyledi. Konuya ilişkin olarak "Serra Arıtürk oyuncu partneriydi Kadir Doğulu’nun. Onunla imam nikâhlı evlendiğini söyleyenler var" dedi. Bu iddiaları ise Doğulu ve Atagül çiftinin yakınlarından duyduğunu ortaya attı. Bunun karşısında çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

bektaşilik açıklaması

Kadir Doğulu: Bu makam bize hediye edildi!

Geçtiğimiz aylarda magazin muhabirleri Kadir Doğulu'ya bir mekan çıkışı Bektaşi tarikatlığı ile alakalı sorular yöneltmişti. Doğulu bu sorulara karşılık şunları dile getirdi:

“Bunlar çok değerli konular. Konu değil bu. Bu bir maneviyat. Biz de çok değerli bir söz var. Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz. Bize bu makam hediye edildi. Biz de yaşantımızda elimizden geldiğince evimizle, işimizle, duruşumuzla göstermeye çalışıyoruz zaten. Benim komşum bilir akrabalarım bilir. Bu havası atılacak bir şey değil. Bu bir makam."

"Tarikat ismi Türkiye'de kirletildi."

Başarılı oyuncu açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Tarikat ismi Türkiye'de maalesef çok kirletildi. Çocukluk yıllarımda, 90'larda karanlık odalardan çıkan manyak insanlar. Onlar tarikatın güzelliğini kullandı, insanların maddi manevi enerjisini sömürmek için kurulmuş bir yer durumuna düşürdüler. Manevi yolculuk insanları uyandırır dostlar, oyalamaz, gerçeği söyler. Gerçeği keşfeden kişi de hakkını arar. Bir gün gelin, aynı sofrayı paylaşalım, mesleğinizi bir kenara bırakın, muhabbet edelim. Bu makam, Bektaşilik benden önce de vardı benden sonra da var olacak, burası bir okul."

Bilgi almak isteyenlerle oturup konuşacağını da belirtmişti!

Konuyla alakalı soruların karşısında muhabirleri evine davet edip "Gelin haneme. Hanemin kapısı yok eşiği var. Herkese kapımız açık" dedi.

Doğulu kendisine derviş denildiğini belirtti

Doğulu'nun geçtiğimiz aylarda Bektaşilik yolculuğuna çıktığı öne sürülmüştü. Muhabirlerin bu soruların karşılık olarak ünlü oyuncudan "Arkadaşlar, beni tanıyanlar zaten bana ‘Derviş’ derler. Bir nedeni olabilir mi? Bana diyorlar ben demiyorum. Ayaküstü konuşulacak muhabbetler değil bunlar" yanıtı gelmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal