Ünlü oyuncu Kadir Doğulu Bektaşilik sorularına aylar sonra yanıt vererek iddiaları doğruladı: Bu makam hediye edildi

Başarılı oyuncu Kadir Doğulu, Bektaşi tarikatında olduğuna yönelik sorulara cevap vererek konuya ilişkin son noktayı koydu. İşte habere ilişkin o detaylar...

07.04.2022-12:31 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-12:31)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Kadir Doğulu, yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. İlk çıkış yakaladığı günden bu yana pek çok projede yer alan ve yıllardır başarıyla sürdürdüğü oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da oldukça merak edilen ünlü oyuncu önceki gün kameralara yansıdı. Başarılı oyuncu Doğulu ve sanat camiasından bazı isimlerin Bektaşi tarikatının mensubu olduğu iddia edilmişti. Magazini ve sosyal medyayı kasıp kavuran bu iddiaların ardından ünlü oyuncu Doğulu yılbaşında eşi Neslihan Atagül ile basın mensuplarının kameralarına yansımıştı. O sırada bir arkadaşının ''Kadir derviş'' diye seslenmesi bu iddiaları güçlendirirken, ünlü oyuncu bu konuya ilişkin olarak ''Arkadaşlar, beni tanıyanlar zaten bana ‘Derviş’ derler. Bir nedeni olabilir mi? Bana diyorlar ben demiyorum. Ayaküstü konuşulacak muhabbetler değil bunlar'' demişti.

Kadir Doğulu'dan bektaşilik itirafı

Doğulu: Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz 

Çok konuşulan ve tartışılan bu konuların ardından önceki gün yine ünlü oyuncu Kadir Doğulu basın mensuplarıyla samimi sohbetlerde bulundu. Yeniden Bektaşilik tarikatının mensubu olup olmadığı sorusuna ise Doğulu ''Bunlar çok değerli konular. Konu değil bu. Bu bir maneviyat. Biz de çok değerli bir söz var. Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz. Bize bu makam hediye edildi. Biz de yaşantımızda elimizden geldiğince evimizle, işimizle, duruşumuzla göstermeye çalışıyoruz zaten. Benim komşum bilir akrabalarım bilir. Bu havası atılacak bir şey değil. Bu bir makam'' şeklinde konuştu. Gazetecilerin ısrarlı sorusu üzerine ise ünlü oyuncu evine çağırarak; ''Gelin haneme. Hanemin kapısı yok eşiği var. Herkese kapımız açık'' yanıtını vererek merak ettikleri soruları sorabileceğinin de önünü açmış oldu. Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun çıktığı Bektaşilik yolculuğunda Ankara'da bulunan Prof. Dr. Ali Osmay Güre’nin de Doğulu çiftine mentörlük yaptığı öğrenilmişti. Doğulu gibi pek çok sanatçının mensubu olduğu bu tarikatta ise bulunanların profesöre ''Baba'' diye seslendiği öne sürülmüştü. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal