Yüzünüz Soyuluyorsa Tüy Toplama Rulosu Kullanın

Tüy toplama rulosunun birçok kullanım alanı var. Öyle ki cam, tüy ve tozları hemen topluyor ve en küçük parçaları bile bırakmıyor.

07.09.2019-10:38 - (Son Güncelleme: 07.09.2019-10:35) Yüzünüz Soyuluyorsa Tüy Toplama Rulosu Kullanın

Tüy toplama rulosu temizliğin bel kemiği olabilir ve temizliği oldukça kolaylıyor. Peki, güneş yanığı sebebiyle yüzünüz soyuluyorsa tüy toplama rulosu ne işe yarar?

TÜY TOPLAMA RULOSU NE İŞE YARAR?

Kepek problemi yaşıyorsanız, omuzlarınızın üstünden devamlı dökülen kepekleri temizlemek zorunda kalabilirsiniz. Tüy toplama rulosu bu konuda da devreye giriyor. Dökülen kepekleri rulo ile rahatça temizleyebilirsiniz. Köpeğinizi dışarı dolaştırdıktan sonra üstünde kir ve tozları temizlemek için de rulo uygulayabilirsiniz. Bu aynı zamanda köpeğin çıkan tüylerini de toplar, yere dökülmesini engeller. Kırılan camı temiz hale getirmek her zaman zor bir iştir. Özellikle minik parçaların hepsinden kurtulmak zor olabilir, fakat tüy toplama rulosu bu küçük parçaları toplamak için de uygundur. Kanepelerdeki tüy ve tozlar da yine tüy toplama rulosu ile rahatça temizlenir. Saçınızı kestirdiğinizde, küçük saç telleri suratınız ve boynunuzda ne kadar temizleseniz de yine de kalırlar. Bu saçları temizlemek için de tüy toplama rulosunu uygulayabilirsiniz. Yastığınızdaki tüyleri toplamak için de rulo uygundur. Araba koltuklarınızdaki toz ve tüyleri temizlemek için de rulo uygulayın. Koltuk kılıflarınız yeni gibi olacaktır. Perdelerdeki tozu da rulo ile uyguyabilirsiniz. Yaz aylarında güneşlenmeyi acı vericidir. Güneş yanığı sebebiyle cildiniz soyuluyorsa, tüy toplama rulosunu cildinizde dolaştırarak soyulan deri parçalarını toplayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal