Saçları Gürleştiren Bıldırcın Yumurtası Maskesi

En sağlıklı ve tercih edilen besinler arasında olan bıldırcın yumurtasının saçlarınız için de harika bir bakım ürünü olabileceğini biliyor muydunuz? Saçları gürleştiren ve hacim katan bıldırcın yumurtasının nasıl yapılacağını içeriğimizde bulabilirsiniz.

07.09.2019-10:11 - (Son Güncelleme: 07.09.2019-10:02) Saçları Gürleştiren Bıldırcın Yumurtası Maskesi

Bıldırcın yumurtasının içinde bulunan besinler ve vitaminler kişinin çok daha sağlıklı saçlara kavuşmasına yardımcı olmuştur. Saç dökülmesini önleyen ve aynı zamanda çok daha gür saçların çıkmasına neden olan bıldırcın yumurtası günlük beslenmeye dahil edildiğinde çok daha sağlıklı saçlara sahip olamnıza yardımcı olacaktır. 

BILDIRCIN YUMURTASI MASKESİ

Malzemeler:

Yapacağınız maske için 2 tane bıldırcın yumurtası,1 çorba kaşığı zeytin yağı,1 çorba kaşığı susam yağı, 1 tatlı kaşığı bal.

Hazırlanışı:

Bu malzemeleri güzelce karıştırın saçınıza ve özellikle de saç diplerinize yoğun olarak uygulayın bu şekilde 3 saat bekleyin sonrasında saçlarınızı yıkayıp güzelce durulayın. Haftada 2 kez saçlarınıza süreceğiniz bu maske ile saçlarınızın eskiye göre daha da parladığını gürleştiğini fark edeceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal