Yaşınız Dekoltenizden Belli Olabilir!

Yaşınızı belli eden yerler bizim yaşlanmayı önleyemediğimiz ve bakımı geciktirdiğimiz eller ve boyun bölgesidir. Bu nedenle bakım yapmak önemlidir.

07.09.2019-09:47 - (Son Güncelleme: 07.09.2019-09:44) Yaşınız Dekoltenizden Belli Olabilir!

Yüz bakımı öncelenirken ellerler ve boyun bölgesi gereken önemi göremez. Bu nedenle yaşınız daha kolay belli olur.

ELLERİNİZ VE BOYNUNUZA BAKIM YAPMALISINIZ

Eller oldukça kullanılıp sürekli su ve güneşe maruz kaldığı için hızlıca bozulma olmaya müsaittir. İlk olarak cilde uygun nemlendiriciler sabah akşam boyun, dekolte ve ellere de sürülmeli. Kışın , yazın %30 koruyucu barındıran nemlendiriciler uygulanmalı. Unutulursa güneş ışınlarının ve yaşın etkisiyle solar ve senil lentigo olarak adlandırılan koyulaşmalar ve kahverengi lekelenmeler meydana gelebilir, hatta artabilir.

Genç yaşlardan beri güneş gören bütün bölgelere güneş koruyucu kullanmasının oldukça önemli olduğunu artık oldukça iyi bilmemiz gerekiyor. Hemen cilt yaşlanması, lekelenme, cilt kanseri, kılcal damarların yüzeyelleşmesi ve cilt kurumasını engellemek için koruyucu alışkanlığı oldukça önemli.

25-30 yaş üzerinde dekolte, boyun ve ellere yılda iki kez gereğe göre cilt sağlığını ve gençliğini koruyucu tedaviler yapılmalı. Bunların başında PEN methodu veya mezoterapi methoduyla cilt altına nem veren hyalüronik asit, besleyici amino asitler, kollajen, vitaminler, DMAE, X-DNA vb. maddelerle zenginleştirilmiş ürünlerin verilmesi oldukça önemli.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal