Tek Bir Rujla Tüm Makyaj Tamamlayın!

Tek bir makyaj malzemesi ile tüm makyajınızı yapabileceğinizi biliyor musunuz? Kadınların bazen kalabalık makyaj ürünleri ile makyaj yapma isteği olmaz. Bu gibi durumlarda tek bir ruj işinizi görebilir. İşte size tek bir mat rujla makyaj yapmanın incelikleri.

13.05.2019-17:00 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-16:49)

Makyaj yaparken bazı detaylara girmeden hızlı ve güzel görünmek isteriz. İşte bu noktada el pratikliği ve becerisiyle kendinizi güzelleştirebilir makyajı tamamlayabilirsiniz.

NUDE TONLARINDA MAT BİR RUJ 

Son dönemlerde nude tonlardaki mat rujların ne kadar moda olduğunu biliyoruz. Mat rujların en belirgin özelliği dudağı olduğundan daha dolgun göstererek doğallık kazandırmasıdır. Nude tonlarında mat bir ruj sizin günlük makyajınızı tamamlayabilir.

CİL MAKYAJI

Cildinizi her zamanki gibi makyaja hazırlayacak bir baz sürün. Göz altınızı ve cildinizde kusur varsa üzerine kapatıcı sürüp üzerine fondöteninizi uygulayıp güzelce dağıtın.

GERİ KALANINI TEK BİR RUJLA HALLEDİN!

Nude tonlarında mat bir ruj veya renk olarak çok koyu olmaması kaydıyla pembelik ve kırmızılık olan bir ruj da olabilir seçtiğiniz renkteki mat rujdan hafif bir biçimde göz kapaklarınıza yayıp parmaklarınızla kric bölgesine doğru dağıtıp kurumasına izin verin! Ardından aynı renkteki mat rujunuzdan çok az alarak elmacık kemiklerinize sürüp parmaklarınızla dağıtın. Ve son olarak aynı renkteki ruju dudaklarınıza da sürüp kirpiklerinize maskara sürerek makyajınızı pratik bir şekilde tamamlayın! İşte hazırsınız!

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal