Saçlarınızı Boyamak Yerine Rengini Açın!

Coronavirüsünün ülkemizde de görülmesi üzerine alınan tedbirler doğrultusunda kuaför ve güzellik salonları da kapatıldı. Bu nedenle evde doğal çözümlerle saç renginizi açabilir, değişiklikler yapabilirsiniz. Peki, saç rengi doğal yöntemlerle nasıl açılır? İşte detaylar…

06.04.2020-13:57 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-13:20) Saçlarınızı Boyamak Yerine Rengini Açın!

Coronavirüsünden korunmak için hemen herkesin evine kapandığı bu günlerde tamamen kişisel hijyene yoğunlaşıldı. Bu süreçte tedbir amacıyla kuaförlerde kapandığı için kadın erkek herkes tüm bakımlarını evde kendi yapıyor. Bizde sizin için bu süreçte değişiklikler yaparak keyfinizi yerine getirecek bir yöntemden bahsettik. Evde doğal yöntemlerle saç renginizi açarak hem saçlarınızı besleyip hem de size iyi gelecek bir değişiklik yapabilirsiniz. İşte evde saç rengi açmanın doğal yöntemleri…

LİMON

İki limonu ortadan ikiye kesin, su dolu bir kabın içerisine sıkın. Elde ettiğiniz karışımı, saç maskenizin içerisine ekleyerek duş aldığınız esnada kullanabilirsiniz. Bu işlemin ardından bir süre güneşte beklerseniz etkisini daha hızlı görebilirsiniz.

SODA

Soda, saçlarınızın rengini açmanıza yardımcı olurken saçınıza sağlıklı ve ışıltı bir görünüm de katacaktır.

Şampuanınızın içine biraz soda ekleyin ve saçınızı bu şampuan ile yıkayın. Saçlarınızı iyi duruladığınızdan emin olun.

TARÇIN

Bir tutam tarçını saç kreminizin içerisine ekleyin. Saçınıza sürün ve iyice durulamayın. Bu işlemi gece yaparsanız uyurken saçınıza bone takıp o şekilde uyuyun. Ertesi gün saçlarınızın doğal ışıltısına kavuştuğunuz göreceksiniz!

PAPATYA ÇAYI

Boya ve kimyasal kullanmadan saç rengi açmanın en bilindik yöntemlerinden biri de şüphesiz papatya çayıdır. Bir avuç kadar papatya çayını ayırın ve 4 su bardağı su ile kaynatın.

Kaynatma işleminin ardından15 dakika soğuması için bekleyin. Çay soğuduktan sonra saçınıza uygulayın. Bir süre güneşte beklerseniz etkisini daha hızlı görebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal