Rüyada Trafik Kazası Görmek

Trafik kazası görmek rüyada hem hayra hem şerre yorulabileceği gibi, bu tür rüyalar uyarıcı nitelikteki rüyalar kategorisindedir.

03.07.2020-17:47 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-17:39) Rüyada Trafik Kazası Görmek

Rüyayı yorumlayabilmek için öncelikle rüyayı görürken ne hissedildiği, rüyada kimlerin olduğu, arabanın gittiği yolun durumu, arabanın hızlı mı yavaş mı olduğu gibi konuların rüya sonrasında net olarak hatırlanması ve her detayının rüyadan hemen sonra not edilmesi gerekir.

Araba Günlük Hayatta Kontrolün ve İlerlemenin Sembolüdür

Rüyasında kendi arabasının trafik kazası yaptığını gören kişinin, hayatında kontrol etmesi gereken ama kontrolden çıkan konular var mıdır değerlendirmeye alması tavsiye edilir. Genellikle araba kazası, iş hayatı ve ortamında veya aşk ve ilişkiler konusunda, kontrolden çıkan durumlar hakkında duyulan endişelerden dolayı görülür. Kişinin dikkatini yoğunlaştırması, kontrolden çıkma eğilimi olan konularda tedbir alması gerektiğine dair uyarıya yorulur.

Geçmişte Yaşanan Travmalar

Trafik kazası görmek rüyada geçmişte yaşanan travmatik ve uzun süre bilinçaltında duran konuların bilinç yüzüne çıktıklarını gösterir. Bu anlamda, trafik kazasına dair rüyalar gören kişinin travma yaşadığı konular konusunda duygularını bastırmaması ve duygularını gözlemlemesini, gerekiyorsa yardım alması gerekliliğine işaret eder.

Geçmişteki Hatalar, Pişmanlıklar, Kayıplar

Rüyada araba kazaları geçmişte büyük hatalar yapan veya her şeyini kaybedenlerin sık olarak gördüğü tekrarlayan rüyalardan biridir. Geçmişte yaşanmış ve pişmanlık duyulan konular artık değiştirilemez ve bu konu üzerinde kişi güç sahibi değildir; bu şekilde duyulan bir çaresizlik ve tekrarlayan pişmanlık düşünceleri, rüyada araba kazasında kaybedilen kontrol ile bağdaştırılmakta ve hesabın bilinç düzeyinde tamamlanabilmesi için tekrarlayan rüyalar formunda ortaya çıkmaktadır.

Lüks Araba ile Yapılan Kaza

Lüks ve pahalı bir araba ile yapılan trafik kazası maddi kayıplara veya bu konuda duyulan korkulara işaret edebilir, uyarıcı olabilir.

Ormanlık Alana Doğru Yapılan Kaza

Arabanın ağaca veya ormanlık alana çarpması yaşam isteğini yok eden işlerle meşgul olmaya; kendi yaratılışına aykırı şeylerle uğraşarak zaman kaybetmeye delalet eder.

Başkasının Trafik Kazası Yapması

Rüyasında bir başkasının trafik kazası yaptığını gören kişinin, kaza yapan kişi eğer iş arkadaşı ise, rüya sahibinin iş hayatında yaşayacağı sorunlara veya bitişe işaret edebilir.

Eve Çarpan Aracın Yaptığı Trafik Kazası

Rüyada rüya sahibinin kullandığı araba eğer bir eve çarpıyorsa, kişinin kendisinde olan ve düzeltemediği bazı özelliklerinden dolayı yaşadığı sorunlara, kontrolsüzlüğe delalet eder.

Araba Kazası Yapan Birini Kurtarmak

Rüya sahibi, aracıyla kaza yapan birisini kurtarıyorsa, üstüne vazife olmayan bir konuda gereksiz yere uğraşıp hem kendine hem de karşısındaki kişiye yarardan çok zarar vereceğine delalet eder.

Sarhoş Olarak Yapılan Trafik Kazası

Rüya sahibinin sarhoş bir şekilde kaza yaptığını görmesi, bu kişinin normal hayatında da bağımlılık sorunu yaşıyor olabileceğine ve bu konuda dikkatli olması gerektiğine delalet eder.

Kaza Yapan Başka Bir Kişinin Öldüğünü Görmek

Rüyada kazan bir başkasının öldüğünü görmek, kişinin manevi anlamda seviyesinin yükseleceğine, bu anlamda kabuklarını kıracağına delalet eder.

Rüyada Kazadan Sonra İnsanların Başına Toplanması

Rüya sahibinin sıkıntılı bir konudan kurtulanacağına ve bu konuda insanların kendisine yardımcı olacağına delalet eder.

Trafik kazası görmek rüyada gerçek anlamından bağımsız olarak tabir edilse de rüyada hissedilen duruma göre gerçek hayatta da böyle bir şey yaşanacağına dair bir uyarıcı rüya olabilir. Bu konuda iyi bir yorumcu ile istişare etmek gerekebilir.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal