Öğlen ve Akşam Yemeklerinin Vazgeçilmezi Kuskus Salatası Tarifi

Hazırlarken çok fazla zamanınızı almayacak ve lezzeti ile aklınızı başınızdan alacak harika bir tarif kuskus salatası. İster öğlen yemeklerinde ister akşam yemeklerinde sofranızdan eksik etmeyeceğiniz doyurucu bir salata tarifi.

09.09.2019-10:23 - (Son Güncelleme: 09.09.2019-10:09) Öğlen ve Akşam Yemeklerinin Vazgeçilmezi Kuskus Salatası Tarifi

Bildiğiniz tüm salataları unutun. En sevdiğiniz makarnagillerden olan kuskusu salata olarak tüketmek isteyenlere harika bir tarif sunuyoruz.

KUSKUS SALATASI

Malzemeler; 1 su bardağı kuskus makarna, 2 adet kabak, 1 tutam maydanoz, 1 tutam dereotu, 1 kase yoğurt, 1 yemek kaşığı mayonez, 1 diş sarımsak, 1 tutam tuz.

Yapılış aşaması; Bir tencereye  su ve 1 yemek kaşığı kadar tuz katıp kaynatın. Kaynayan suyun içine kuskus makarnaları koyun ve 8 dakika haşlayın. Makarnalar haşlanırken; kabakların kabuklarını soyduktan sonra bir kaba rendeleyin. Üzerine incecik doğranmış maydanoz ve dereotunu ekleyin. Sarımsağı rendeleyip ilave ediin. Yoğurt, mayonez ve tuzu da ilave edin. Bu esnada pişen makarnayı süzün ve biraz ılıklaşmasını bekleyin sonra, tüm malzemeleri birleştirin. Dolapta bir kaç dakika soğutup sonra afiyetle yiyebilrisiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal