Makyajda Alarm; 90'lara Geri Dönüyoruz! 2019 Makyaj Trendleri Neler?

2019 makyaj trendleri neler? Makyajda 90'lar modası geri mi dönüyor? Göz makyajında çarpıcı eyeliner etkisi. Eskiler, yeniler ve zamansız tarzlar neler? Günlük makyajda vazgeçilmeyen makyaj ürünü hangisi? Detayları haberimizde...

09.03.2019-17:31 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-17:58) Makyajda Alarm; 90'lara Geri Dönüyoruz! 2019 Makyaj Trendleri Neler?

Retrolar, Vintage'lar derken moda kendini sık sık tekrar eder hale geldi İşte bizi yıllar öncesine götüren, 90’lar kokan, 2019 makyaj trendleri!

Makyaj trendlerinde de moda trendlerinde olduğu gibi eskiye dönüş var. Eskiye dönüş derken, kendini tazeleyen, çağa ayak uyduran ve modern uyarlamalardan söz ediyoruz. 2019 makyaj trendlerine baktığımıza, kahverengi dudakların, bronz tenin, mat fondötenlerin geri dönüşü ile 90’ların modern ve yenilenmiş halini bolca göreceğiz. Işte 2019 makyaj trendlerini sizin için derledik...

Modern Mat Fondötenlerin Yılı: 2019

Mat görünüme sahip ten makyajları, 90’ların imzası niteliği taşıyor, ancak “mat fondöten” dediğimizde de kalın yapılı ve pudra pudra duran fondötenler tamamen o yıllarda kaldı sayabiliriz. Artık devir “modern mat” devri. 2019’da makyaj çantamızda yerini alacak fondötenler artık yüksek kapatıcılık sağlayan, asla ağır değil ve mat bitiş sunan fondötenler. Yani yoğun makyajlar yerine ikinci ten gibi duran ama kusurları da kapatan fondötenler var.

 

GLOSS İLE PARLAK GÖZ MAKYAJI

Parlak dudaklar tam 90’ları yansıtıyor diyebiliriz. Parlak dudak modası geçen yıldan beri popülerliğini sürdürürken, ayna parlaklığı şimdi de göz makyajlarına yansıdı. “Glossy göz makyajı” trendine kendini kaptırmak isteyenler bir adet dudak parlatıcısı sahibi olması yeterli!

 

90'LAR ESİNTİSİ: KAHVERENGİ DUDAKLAR

90’lara damgasını vuran bir diğer görünüm ise kahverengi rujlardı. 90’lardan kalma hangi fotoğrafa baksak, ilgimizi  çeken ilk şey kahverengi dudak makyajları oluyor. Eğer sen de kahverengi ruj trendine uymak istersen, 11 farklı rengi, çikolata kokularıyla likit mat rujları mutlaka makyaj çantana eklemelisin!

 

EYELİNER İLE ÇEKİCİ KEDİ GÖZLER 

Göz makyajında eyeliner olmazsa olmaz. 2019 makyaj trendlerinde başı çeken eyeliner, bu yıl kedi gözü formunda. Saniyeler içinde kedi gözü eyelinerına kavuşmak için mutlaka kolay sürüşlü bir eyeliner edinmelisin.

Son Dakika Kadın Haberlerine ulaşmak için tıklayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal