Kuş Pisliği Nasıl Geçer?

Evde kuş besliyor olabilirsiniz. Ya da dışarıdaki kuşlar cam önlerine ve camlara pisliyor olabilir. Bu durum arabanızın ve saçınızın bile başına gelebilir. Anında koku bırakmadan yapılması gereken temizlik tüyoları ile kurtulabilirsiniz.

23.08.2019-10:37 - (Son Güncelleme: 23.08.2019-10:33) Kuş Pisliği Nasıl Geçer?

Kuş pisliği asidik özelliği taşıyor olmasının yanı sıra temizlenmesi zor bir şeydir. Bu nedenle kuş pisliğini ev, araba ve saç olarak ayrı ayrı aldık.

KUŞ PİSLİĞİ NASIL TEMİZLENİR?

Teras ve balkonun tabanı veya korkuluğundaki pislikleri ılık su ve çamaşır suyu karışımı ile kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Çamaşır suyuna alerjisi olanların bulaşık deterjanı uygulamamaları gerekir. Pencere önleri ve pencerelerin üstündeki kuş pisliği kalıntılarını cam sil kullanarak kolaylıkla çıkarabilirsiniz. Asit görevi görecek beyaz sirke de işinizi bitirebilirsiniz. Ilık suyun içerisine biraz sirke akıtarak bu kalıntılardan kolaylıkla silebilirsiniz.

ARABANIN ÜSTÜNDEKİ KUŞ PİSLİĞİ NASIL TEMİZLENİR?

Arabaların üstüne yapışmış kuş pisliklerini kurumadan temizlemeniz en uygun yöntemdir. Fakat kurumasının ardından en kolay temizleme işlemi bir süngeri katı beyaz sabun ile köpürtünüz ve arabanın pislik olan yerlerine siliniz. Bir zaman beklettikten sonra yumuşak uçlu fırça ile temizleme işlemine halledebilirsiniz.

SAÇ VE KIYAFETTEKİ KUŞ PİSLİĞİ NASIL GEÇER?

Saçınıza ve kıyafetinizin üstüne düşen kuş pisliğine en uygun çözüm; ıslak mendillerdir. Kuş pisliği kurumadan ıslak mendille bir kaç kez temizleyiniz. Yıkayana dek üstünüzde leke veya asit kalmayacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal