En Pratik Jaluzi Temizleme Yöntemleri

Gerek evlerde gerekse iş yerlerinde son yıllarda kullanımı artan Jaluzi perdeler temizlik bakımından da oldukça pratik. Peki jaluzi perdeler yıkanır mı? Jaluzi perde temizliği nasıl olmalıdır? Bu perdelerin bakımı nasıl yapılmalıdır? Gelin birlikte öğrenelim.

29.07.2019-09:15 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-09:03) En Pratik Jaluzi Temizleme Yöntemleri

Jaluzi perdeler son yıllarda eski perdelerin yerine geçmiş ve kullanım alanları genişlemiştir. Hem kolay kullanımı hem de modern görüntüsü nedeniyle tercih edilen jaluzi perdeler evi olduğundan ferah göstermektedir.  Özellikle temizliği söz konusu olduğunda biraz düşündürüyor olabiliyor. Her ne kadar jaluzi perdelerin temizliği zor gibi görünsede aslında kullanımı kadar pratik ve kolay.

JALUZİ PERDELERİN BAKIMI NASIL YAPILIR?

Jaluzi perde temizliğinde ilk önce yapmanız gereken şey perde üzerinde birikmiş  tozları elektirikli bir süpürge ile  temizlemek olacaktır. Ardından nemli bir tüylü fırça ile perdenin aralarındaki tozları kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Jaluzi perdelerin arasını daha pratik temizlemek için tahta bir kaşığa mikrofiber bezi sararak deterjanlı suya batırıp çıkararak perdelerin arasındaki tozlarını rahatlıkla alabilirsiniz. Fakat tüm bunların yerine daha kolay bir yöntemse aradığınız pamuklu temiz bir çorabı elinize geçirip aynı biçimde deterjanlı suya daldırıp jaluzi perdelerin arasına girmiş tozları temizleyebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal