Milföy Kareleri Nasıl Yapılır? Milföy Kareleri Tarifi

Sabah sabah sıcak, lezzetli ve kolay bir tarif yapıp afiyetle yemek isteyenler için milföy kareler iyi bir seçenek oluyor. İşte, milföy kareleri tarifi...

29.07.2019-09:13 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-09:10) Milföy Kareleri  Nasıl Yapılır? Milföy Kareleri Tarifi

Beş çaylarında ve misafir çat kapı geldiğinde beş dakikada yapabileceğiniz ve pizza tadı veren milföy kareleri ile çay çok yakışacaktır.

MALZEMELER

12 parça kare milföy hamuru

İÇ HARCI İÇİN

12 dilim sucuk
4 kokteyl sosis
1 su bardağı rendelenmiş mozarella peyniri
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber

ÜZERİ İÇİN

1 çay bardağı toz parmesan peyniri

HAZIRLANIŞI

Milföy hamurlarını hafif unlanmış tezgah üstüne alıp üçerli gruplara bölün. Her gruptan iki parçanın ortasını kare biçiminde bir kalıpla kesin. Ortası boş hamurları tüm durumdaki milföy hamurunun üstüne yerleştirin. Tüm gruplar için aynı yöntemi yineleyin ve milföy karelerini yağlı kağıt serili fırın tepsisine sıralayın. Kabarmamaları amacıyla ortalarına çatalla delikler açın. Kenarlarına yumurta sarısı sürüp evvelden ısıtılmış 180 derece fırında üstleri hafif kızarıncaya dek pişirin. İç harcı ince doğradığınız sucuk, küp doğradığınız sosis ve kalan malzemeyi bir kapta harmanlayın. Hafif kızaran milföyleri fırından çıkartıp ortalarına peynirli harçtan koyun ve peynirler eriyene kadar 7-8 dakika daha pişirin. Üstlerine toz parmesan peyniri serpip sıcak servis edin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal