Kısa Bir Vakit Geçmeden Yeniden Hamile Kalmak Zararlı mı?

Bebeklerin arasındaki yaş az olsun ve ikiz gibi birlikte büyüsünler isteyen ebeveynler bazen daha anne doğum sonrası toparlayamadan tekrar çocuk yapmak istiyorlar. Ancak bu durum sandığınızdan daha sakıncalı olabilir.

19.08.2019-12:37 - (Son Güncelleme: 19.08.2019-12:34) Kısa Bir Vakit Geçmeden Yeniden Hamile Kalmak Zararlı mı?

Anne ve bebek için hamilelik kritik dönemdir. Bir bedende iki ihtiyacın olduğu bu dönem sonrasında tekrar aynı süreci yaşamadan önce bir kere daha düşünmek gerekir.

ART ARDA BEBEK YAPMAK ANNEYE Mİ BEBEĞE Mİ ZARAR VERİR?

Anne çocuğa gıda ve birçok katkıyı vücudundan yapar. Birçok mineral, aminoasit gibi. Eğer annenin kanında yeterli miktarda besin ve mineral mevcut edğilse kendi vücudundan bebeğin ihtiyaçlarını karşılıyor ve böylece zayıf düşüyor. Yeterli olmadığı için bebeğe bile zarar geliyior İlk bebeğin ardından anne kendini daha toparlayamadan, o rezervleri tekrar doldurmadan ikinci çocuğa hamile kaldığında, vücut bir tercih yapmak zorunda kalabiliyor: ya anne çok kuvvetten düşüyor ya da bebek hamilelik sırasında yeterince besin alamıyor. Ancak annenin bünyesi bebeğinkine nazaran daha kuvvetli olduğundan genellikle bebek yeterli gelişimi gösteremiyor. Burada önemli olan nokta ard arda kalınan hamilelikte anne eğer yeterli miktarda besin ve mineral takviyesi yapmazsa kendine zarar verdiğinden daha çok bebeğe zarar verebiliyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal