Kalın Bilekli Kadınlar Nasıl Giyinmelidir?

Kalın bilekli kadınların bileklerini daha ince göstermeleri için bazı giyim kurallarına uymaları gerekir. İşte, kalın bilekleri ince gösterme yolları…

18.10.2019-11:56 - (Son Güncelleme: 18.10.2019-11:53)

Kalın bilekleri daha ince ve zarif göstermek için kot pantolon ve ayakkabıları nasıl kombin edebiliriz? Gelin cevaplarına birlikte yapalım.

KALIN BİLEKLİ KADINLAR NASIL GİYİNMELİDİR?

Skinny jean ve ince topuklu ayakkabınızı gideceğiniz ortama, buluşmanın önemine nazaran tercih edeceğiniz bluz, takı ve çanta tamamlayabilirsiniz. Ayak bileklerinizin kalınlığından şikayetçiyseniz mutlaka kaba ayakkabılardan kaçınmalısınız. Hantal, çok desenli, baskılı ayakkabılar, ayakları olduğundan daha geniş görünecektir. Bilekten bağlamalı ayakkabılar kalın bilekli kadınların uzak durması gereken ayakkabı modelleri arasında yer alıyor. Bileği sarmalayacak her çeşit ayrıntıdan uzak durmakta yarar var. Her ne kadar şu an sezonunda olmasak da yarım botlar, ucu sivri, bileği saran ayakkabılar kalın bilekli kadınlar için en uygun ayakkabılar arasında. Eğer topuklu ayakkabı yerine babet kullanmayı tercih ediyorsanız yanları açık modelleri seçebilirsiniz. Bu şekilde görüntüyü eşit olarak dağıtmış olursunuz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal