Kadın Ve Erkek Arasında Sekse Bakış Nasıldır

Seks dünyanın en çok ilgi duyulan, ama aynı zamanda en çok gizlenilen konularından biridir. Kadın ve erkek arasında sekse bakış nasıldır diye sorduğumuzda, temelde bunun büyük farklılıklar barındırdığını söyleyebiliriz.

04.07.2020-16:43 - (Son Güncelleme: 04.07.2020-16:39) Kadın Ve Erkek Arasında Sekse Bakış Nasıldır

Seks dünyanın en çok ilgi duyulan, ama aynı zamanda en çok gizlenilen konularından biridir. Kadın ve erkek arasında sekse bakış nasıldır diye sorduğumuzda, temelde bunun büyük farklılıklar barındırdığını söyleyebiliriz. Fakat, yüzyılımızda kadınlar da artık kolaylıkla seks yapabilmekte, tabular giderek yıkılabilmektedir.Yine de, tabular yıkılsa da, kadınla erkeğin arasındaki genel bakışlar pek değişmemektedir.

Seks Neden Hep Çekici Bir Konudur?

Hangi yaştan, gruptan ve cinsiyetten olursa olsun, seks konusu genellikle hep çekicidir. Bunu, gizli gizli yaşasalar da, kadınlar bile merak ederler. Erkekler için seks, hep güncelliğini korumuş bir konudur.

Öncelikli olarak, bu sözcüğün kökenine bakmakta yarar vardır. "Seks", Latince "bölmek, ayırmak, kesmek" gibi bir anlama gelmekte olup; dişi ve erkek şeklinde iki ayrı cinse ayrılmayı temsil eder. Ayrıca, cinsel münasebet anlamını d taşır.

Dünyada en ilginç konuların başında, kadın-erkek ilişkileri, cinsellik, aşk, aile kurma, evlilik gelmektedir. Bu yüzden, seksin de bunların dışında kalması düşünülemez ki; seks, dışarıdan bakıldığında, saygı, anlayış, karşılıklılık esasına dayalı biçimde yapıldığında da, içinde kendi harmonisini taşır. Yasak sayılan birçok konu içinde, seks bu yüzden de tersine en ilgi gören alanlardan biridir.

Kadın Ve Erkek Arasındaki Bakış Farkı Nasıldır?

Seks, tabu sayılan bir konu olduğu için, kadınlar onu yaşarlarken hep gizlilik esasına bağlı kalmayı, bunun biyolojik bir ihtiyaç olduğunu saklamayı tercih ederler. Çoğunluk bu yüzden, seksi ya gizli yaşar ya da dışarıdan onu kınayarak, kendisi yaşamıyormuş imajı çizmeye çalışır. Erkekler de sekse düşkünlüklerini, beyefendilik, cinsiyet eşitliği, mizah gibi alanların ardında gizlemeye çalışırlar. Kendilerinin de içinde olduğu güruhu bu konuda kınarlarken, hemen hemen çoğu aynı arzuları, buldukları ilk kadında tatmin etmeye çalışırlar.

Kadın ve erkek arasında sekse bakış nasıldır diye soracak olursak, kadının aceleci davranmadığını, erkeğinse bu konuda hep acele ettiğini belirtebiliriz. Erkekler kadınlarla iletişim kurarlarken, akıllarında öncelikli olarak hep cinsel birleşme vardır. Bu onların biyolojik saatleriyle de ilgilidir. Fakat, burada kadına büyük rol düşmektedir. Eğer, kadın erkeğe mesafe koyar yahut istediği, rahatsız olduğu ne varsa, açık açık belirtirse uygun olur. Zira, erkek de ona göre ayarını yapar. Çünkü, erkek söz konusu seks olunca, farkında olmadan her ayarı kaçırabilir. Kadın ve erkek arasında sekse bakış nasıldır diye düşünüldüğünde, bunun bir ayar, saygı, mesafe, zaman meselesi olduğu da akıldan çıkarılmamalıdır.

Kadın Ve Erkek Arasında Seks Nasıl Yaşanmalıdır?

Kadın ve erkek arasında seks bakış nasıldır diye soracak olursak, kadınların bu konulara temkinli yaklaştıklarını, erkeklerinse bu konuda düşünmeden hareket ettiklerini söyleyebiliriz. Bu anlamda, kaliteli bir seks hayatınızın olması için şu maddeleri dikkate almanız gereklidir:

*Seks hızlı yaşanması gereken bir konu gibi algılansa da, tersine aceleye getirilmemesi gereken bir meseledir. Keza, birisiyle tensel bir temasa geçmeden önce, ondan gerçekten etkilenip, etkilenmediğinizi iyice düşünmeniz gerekir.

*Birinden gerçekten çekim aldıysanız, onunla yaşayacağınız ilişkinin sınırını ona göre belirlemelisiniz. Erkekler bu konuda çok rahat olabilirler ve daha sabırlı davranabilirlerken; kadınlar büyük beklentiler oluşturup, sabırsızca davranabilmekte ve huzursuz hissedebilmektedirler. Buna baştan mahal vermemek için, karşınızdaki adamı biraz çözmeyi, sezgilerinizin doğrultusunda, gerçeklerden kopmadan da hareket etmeyi öğrenmelisiniz. Bir erkeği değiştiremezsiniz. Ya onu öyle kabul edecek ve ona göre yön belirlersiniz ya da oyuna baştan hiç girmezsiniz. Eğer, düşünmeden bir maceranın içine atılırsanız, özellikle siz hanımların üzülmeleri kaçınılmazdır.

*Erkekler sekste sınır tanımaz ve kimi zaman ayarı da kaçırabilirler. Kadınlarsa bu konuda hep bir sınır, mesafe ve kontrol içindedirler. Bu sebeple, bir erkekle tanıştığınızda ona koyacağınız sınır, seks de dahil olmak üzere, onunla iletişiminizin gideceği noktayı da belirler. Tartışma çıksın, başınız ağrısın istemiyorsanız, baştan sınırı siz koymalısınız. Öyle ki, erkeklerin kadınları üzebilmeleri, ancak onların izin verdiği ölçüde mümkündür. Kendinize bunu layık görmemenizi tavsiye ederiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal