Kabak Diyeti Zayıflatır mı? Kabak Diyeti ile 3 Günde 3 Kilo Verin!

Kalori değeri düşük, doyurucu ve vitamin dolu besinlerden olan kabak, diyette kilo verdirir mi? Öğle ve akşam yemeklerinde yenerek kilo verdiren kabak, hangi yöntemle pişirilirse kilo kaybını sağlar? Kabak diyeti hakkında merak ettiklerinizi araştırdık.

02.09.2019-13:36 - (Son Güncelleme: 02.09.2019-13:25) Kabak Diyeti Zayıflatır mı? Kabak Diyeti ile 3 Günde 3 Kilo Verin!

Öğünler arasında yenecek olan 100 gramlık kabakta yalnızca 17 kcal değeri bulunmaktadır. Bu da hem doymak hem de düşük kalorili beslenmek isteyenler için çok iyi bir alternatif olabiliyor.

KABAK ZAYIFLATIR MI?

Metabolizmayı hızlandırmak için oldukça etkili olduğunu bildiğimiz kabak mucizesi, vücutta birikmiş fazla yağların erimesini sağlamaktadır. Burada yağın erimesini sağlayan aslında yağların oksidasyonunu oluşturan A vitamini içeriği ile olur. Çözülebilen ve çözünemeyen lifleri olan kabakta liflerin çözüleni kanı şekerden uzak tutarken çözülemeyeni faydalı bakterileri oluşturarak vücut temizliği sağlar.

KABAK DETOKSU NASIL YAPILIR?

Orta boyda olan 2 kabağı rendeleyip, yağsız tavada kısık ateşte karıştırın. Ocağın altını kapatıp 2 yemek kaşığı kadar yoğurt ile beraber içine 2 tane ceviz koyun. Pul biber ve naneyi de atın.

Bu detoks, sabah kahvaltısında 2 yumurta ve 1 dilim peynir ile protein; ara öğünlerde toplam 2 adet meyve  ile desteklenmelidir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal