İlginç Alyans Modelleri

Birlikteliğinizi sonsuza taşırken parmağınızdan çıkarmayacağınız alyanslar büyük önem taşıyor. İşte, ilginç alyans modelleri...

13.07.2020-17:12 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-17:11) İlginç Alyans Modelleri

Günümüzde oldukça farklı modeller varken seçim yapmak da bir hayli zorlaşıyor. Klasik tasarımları tercih etmek istemeyenler için ilginç alyans modelleri son zamanların en sevilen yüzükleri arasında. Bu yüzükler hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz.

Aşkınızı Temsil Eden Alyans Modelleri Yaptırabileceğinizi Biliyor musunuz?

Özel tasarım alyans yaptırabilir ve istediğiniz sembolü parmağınızda taşıyabilirsiniz. Çiftlerin seçimleri genellikle alyans içinde tarih kullanmak olsa da artık sıkıcı olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Daha özel anlamlar ifade etmesini istiyorsanız farklı alyans modellerine bakabilirsiniz. Hatta dilerseniz istediğiniz anlamı taşıyan alyansları yaptırabilirsiniz.

Alyans üzerinde değişik motifler kullanılması yüzükleri sıradanlıktan uzaklaştırıyor. Motifleri belirleyebilir ve bu yüzüklerle aradığınız görünümü bulabilirsiniz. Düz kesimler yerine bükülmüş kesimler de sıradanlıktan uzak olmak isteyenlerin seçeceği modeller arasında. Tüm bu modellere aşkınızı temsil eden detayları ekleyebilirsiniz.

Hayatınızın aşkını bulduğunuz zaman ona dair her detayın ne büyük anlam ifade ettiğini kalbinizde hissediyorsunuz. Sevdiğiniz insanı özel kılan ve sadece ona ait olan bir detayı sonsuza kadar parmağınızda taşımak istiyorsanız parmak izi motif olarak kullanabileceğiniz alyans tasarımı yaptırabilirsiniz.

Aşkınızın sembolü olan mevsimleri de yüzüklere taşıyabilir ve tanıştığınız tarihin sıradanlığı yerine doğal motifleri kullanabilirsiniz. Güneş, yaprak, ağaç gibi doğal motifler son zamanların da trendleri arasında yer alıyor.

Bohem ruhunu seviyor ve ruh eşinizi bulduysanız incecik alyanslara ufak bir sembol ekleyebilir, eşsiz yüzüklerinizi daha anlamlı hale getirebilirsiniz. Aşk tanrılarını simgeleyen ok detayları alyansları tercih edebilirsiniz.

İlginç Alyans Modelleri Nasıl Görünüyor?

İlginç alyans modelleri aklınıza absürt görünümler getirmesin. Alyans zarafeti bu yüzüklerde de ön plana çıkıyor. Sıradanlıktan uzak tasarımlar arasında ince ve sadece taş detaylarının kullanıldığı yüzükler yer alıyor. Oldukça zarif ve şık görünün bu modelleri beğeneceğinize eminiz. Sade ve şık tasarımlar arıyorsanız üzerinde çiçek, yaprak gibi motiflerin kullanıldığı yüzükleri seçebilirsiniz. Oldukça şık görünen bu yüzüklerle sıradanlıktan da kurtulabilirsiniz.

Değişik alyans modelleri arasında son zamanlarda en çok tercih edilen iç içe geçmiş yüzüklere bakabilirsiniz. Birbirini tamamlayan bu yüzükler anlamlı olduğu kadar özel bir görünüme de sahip. Taşlı işlemlerle hareket kazandırılan yüzüklerin boş kısımları da oldukça hoş görünüyor. Gösterişten vazgeçemem diyen kadınlar için de gösterişli ve bir o kadar da farklı yüzük modelleri vardır. Tektaş formunda alyans modellerinde kullanılan taşlar yüzüğü oldukça gösterişli kıldığı gibi ince kesimleri parmağınıza çok yakışacak.

Farklı Alyans Renkleri Var mı?

İlginç alyans modelleri sıradanlıktan uzak çiftlerin seçimleri arasında yerini almaya başladı ve kısa sürede popüler yüzükler oldu. Sarı, beyaz ve rose gibi renkleri sevmiyor ve cool tarzınızı yansıtmak istiyorsanız siyah modeller seçebilirsiniz. Motifli, taşlı veya sade bu yüzük modelleri oldukça farklı modellerdir. Siyah alyansların üzerine istediğiniz motifi seçerek tasarım yaptırabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal