İkizler Burcunun Özellikleri Erkek

İkizler burcu erkeği hevesli ve hayat doludur, asla sıkıcı anları hayal kırıklığına uğratmazlar. Maceracı ve esprili, enerjik ve dinamik, kahkaha ve eğlence dolu oluşu onu mükemmel bir eş yapar.

28.07.2020-11:47 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-11:45) İkizler Burcunun Özellikleri Erkek

İkizler burcunda doğan insanlar genellikle diğer yarısının her zaman eksik olduğunu hisseder, bu yüzden sonsuza kadar konuşmak için yeni arkadaşlar, rehberler, meslektaşlar ve insanlar ararlar. İkizler Burcunun Özellikleri Erkek; Etkileyici ve hızlı zekâlı olan İkizler, birinde iki farklı kişiliği temsil eder ve hangisiyle karşılaşacağınızdan asla emin olmazsınız. İkizler burcu Terazi ve Kovaya eşlik eden Hava elementine aittir ve bu onu zihnin tüm yönlerine bağlar Sosyal, iletişimsel ve eğlenmeye hazırdırlar, aniden ciddi, düşünceli ve huzursuz olma eğilimi gösterirler. Sürekli endişeli görünen ikizler burcu yapacaklarını yapamadan bu dünyadan göçmeyi asla istemezler.

  • Element: Hava
  • Renk: Açık-Yeşil, Sarı
  • Gün: Çarşamba
  • Gezegen: Merkür
  • En Büyük Genel Uyumluluk: Yay, Kova
  • Şanslı Sayılar: 5, 7, 14, 23
  • Tarih Aralığı: 21 Mayıs - 20 Haziran
  • İkizler: 21 Mayıs - 20 Haziran tarihleri arası doğanlardır
  • İkizler burcunun güçlü yönleri: uyarlanabilir, hızlı Nazik, sevecen, meraklı, öğrenme ve fikir alışverişi yeteneği
  • İkizler burcunun zayıf yönleri: Sinirlilik, tutarsız, kararsız
  • İkizler sevdiği şeyler: neredeyse herkesle sohbet etmek, şehirde kısa geziler Müzik, kitaplar, dergiler
  • İkizler burcunun sevmediği şeyler: Yalnız olmak, sınırlanmak, tekrar ve rutin

Bir İkizler burcu erkeği hevesli ve hayat doludur, asla sıkıcı anları hayal kırıklığına uğratmazlar. Maceracı ve esprili, enerjik ve dinamik, kahkaha ve eğlence dolu oluşu onu mükemmel bir eş yapar. İkizler Burcunun Özellikleri Erkek; doğal olarak konuşkan ve cilvelidir, onlarla halka açık toplantılarda, konferanslarda karşılaşabilirsiniz. Kişilikleri dualizm ile işaretlenir, onları tutarsız ama zeki ve başkaları için şaşırtıcı derecede çekici kılar. Bu erkeğin sadık kalması imkansızdır ve ona yeterli özgürlük, alan tanınsa bile, ardından zihinsel çekim ve çeşitliliğe ihtiyaç duyar. Kalbini kazanmak için eğlenceli, seksi, maceracı, şakalarına gülen ve her gün ondan bir şeyler öğrenmeye hazır bir insan olmak gerekir. Etkileyici doğasına karşıtmış gibi, bu duyguları bu kadar tartışmaya hazır bir burç değildir.

 İkizler Burcunun Aşk ve Seks Hayatı

Bir İkizler erkeğiyle seks yapmak harika bir deneyim olabilir, ancak partneri denemek istemiyorsa, sıkılır. Hayattaki her şeyde olduğu gibi, cinsel ilişkiler söz konusu olduğunda yeni deneyimlere, sözlü temasa ve ifade özgürlüğüne ihtiyacı vardır.

İkizler Burcu Aile ve Arkadaş Hayatı

Aile - Aile bir İkizler için çok önemlidir, özellikle de onlarla güçlü bir duygusal bağ kurduklarında çocukları söz konusuysa. Beklentileri son derece yüksek olan eşlerine karşı gösterdikleri istikrar eksikliğini, ailesine o kadar fazla yansıtmaz ve bir ev paylaştıkları için daha mütevazı ve sakin bir yaklaşım sergiliyor gibi görünüyor.

Arkadaşlar - İkizler burcunda Güneş'le doğanlar çok sosyal, arkadaşlarıyla ve aileleriyle, özellikle de ailenin genç üyeleriyle vakit geçirmeyi çok severler. İkizler burcu özellikleri erkekler arasında en yaygın olan şey şudur; iletişim kurmak için güçlü istekli insanlar aramayı severler, oldukça sosyal ve girişkenlerdir. Açık bir sohbet akışı olmadan, herhangi bir konuşmanın tüm temasına olan ilgisini hızla kaybeder ve sohbet halinde kalmaları için paylaşılan bilgilerden ilham almaları gerekir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal