Her An Güzel Kokmak İçin Parfüm Nasıl Sıkılır?

Tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtan parfümü seçtiniz ancak uzun süre kalıcı etkiyi bir türlü yakalayamıyorsunuz. Parfümü nasıl ve nereye sıkarsak gün boyu etkisini yayabiliriz? Kendi kokunuzla birleşen parfümü kullanma yöntemlerini derledik.

29.07.2019-13:40 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-13:02) Her An Güzel Kokmak İçin Parfüm Nasıl Sıkılır?

Bazı kadınlar gün boyu temiz ve güzel kokarlar. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri rahatsız etmeyecek doğru kokuyu bulduktan sonra sıra bu özel kokuyu uzun süre korumaya gelir. Peki parfüm kokusu nasıl uzun süre muhafaza edilir gelin birlikte bakalım.

KOKUYU NEREYE SÜRMELİ?  

Hepimizin ezbere bildiği bileklere sıkma işleminden artık vazgeçin. Parfümü vücut ısınızın daha yüksek olduğu bölgelere sıkın. Mideniz, göğsünüz, dizlerinizin arkası ve kulaklarınız gibi… Buralardaki vücut ısısı parfümün üst, orta ve temel notalara daha kolay ulaşmasını sağlayacaktır.

BİLEKLERİ SÜRTMEYİN  

Parfümü sıktıktan sonra bileklerinizi birbirine sürtme isteğiniz gayet doğal bir dürtü olsa da, buna karşı koyun. Sürtme işlemi kokunun üst notalarını kırar ve sizi orta notalarda bırakıverir. Böylelikle kalıcılığı düşmüş olur.

DUŞTAN SONRA EN UYGUN ZAMAN

En iyi yöntem, parfümünüzü duştan sonra sıkın, vücut henüz hafifçe nemliyken. Bu hafif nem vücuttaki kokunun hapsolmasını sağlayacaktır. Hatta, parfümün bluzunuzu lekelemesinden ve mücevherlerinizi soldurmasından da kurtulmuş olursunuz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal