Güzellik Uykusunu İhmal Etmeyin! Cilde Faydaları Tahmin Ettiğinizden Daha Çok

Vücudumuz, ihtiyaç duyduğu tüm enerjiyi besinlerden ve düzenli uykudan alır. Günlük 7- 8 saatin altına düşmeyen uyku rutini bizi hem daha genç hem de daha enerjik hale getirecektir. Peki uyuduğumuzda cildimize neler olur gelin birlikte bakalım.

13.04.2019-11:40 - (Son Güncelleme: 13.04.2019-11:23) Güzellik Uykusunu İhmal Etmeyin! Cilde Faydaları Tahmin Ettiğinizden Daha Çok

Dünyaca ünlü Hollywood ünlülerinin de iyi, sağlıklı ve mutlu bir cilt için günde en az sekiz saat uyudukları biliniyor. Siz de onlar gibi yıllara meydan okuyarak her daim dinç görünmek için uykunuza hakettiği önemi verin.

UYUDUĞUMUZDA CİLDİMİZDE NELER OLUR?

Kolajen üretimi:  Kolajen uyku sırasında üretilir ve bu da cildinizin dolgun esnekliğini korumasına yardımcı olur.
 
Işıldayan bir cilt: Uyurken cildinizde kan akışı yükselir. Bu da mat ve cansız görünen bir ciltle mücadele ettirir ve cildinize ışıltı katar.
 
Aydınlık gözler: İyi bir gece uykusu şiş gözlerinizin olmasını da önler. Gece boyunca cildinize kan akışının artması sebebiyle de göz altlarınızdaki koyu halkalar ortadan kalkar.
 
Sağlıklı saçlar: İyi bir uyku aynı zamanda sağlıklı saçlar demektir. Saç derinize giden kan akışının artması nedeniyle saçlarınız daha parlak ve canlı görünür.
 
Ürün yararı: Gece yatmadan önce kullandığınız cilt bakım ürünleri, iyi dinlendiğinizde çok daha verimli bir şekilde emilir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal