Göz Altı Torbalarına Çilek Yağı ile Veda Edin

Çileği yazın sevmeyen yoktur. Peki ya çilek yağını denediniz mi? Çilek yağının cilde faydaları neler? Çilek yağı ciltte ne işe yarar? Pek bilinmeyen bu mucizevi yağın yararları, cildinizdeki birçok probleme iyi gelecek.İşte çilek yağının faydaları...

30.05.2019-12:05 - (Son Güncelleme: 30.05.2019-11:54)

Çilek yağı eski zamanlardan beri kullanılan bir yağdır. Çoğu kimse tarafından bilinmeyen bu mucizevi yağın içinde pek çok vitamin ve mineral mevcuttur. 

SİVİLCE VE AKNELERİ YOK ETMEYE YARIYOR   

Çilek yağının bildiğimiz en önemli yararı sivilce ve akne problemleriyle mücadele etmesidir. Sivilce ve aknelere iyi gelmesinin yanında bunların tekrarlanmasını da engellemektedir. 

GÖZALTI TORBALARINA DOĞAL ÇÖZÜM    

Gözaltı torbaları birçoğumuz için kabusa dönüşen bir rahatsızlıktır. İşte tamda burada çilek yağı imdadımıza yetişiyor. Gözaltı morluklarının doğal bir tedavisi olan çilek yağı cildin genç ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor. 

CİLDİN KALİTESİNİ İYİLEŞTİRİR   

Çilek yağı tüm bunların yanında ciltteki ölü hücrelerin yok edilmesini sağlamaktadır. Cildin kaybettiği elastikiyetinin artmasına deste olarak cildin kalitesini yükseltir. Cildi kirden arındırıp temizlenmesine destek olur. 

KIRIŞIKLIKLARLA SAVAŞIYOR   

Çilek yağı, kırışıklıklar, ince çizgiler, sarkık cilt, cilt donukluğu, vb. gibi dertleri büyük ölçüde hedef alır. Çilek yağındaki vitaminler, serbest radikallerin sebep olduğu problemlre karşı savaşan C vitamini içerir. Uzman kontrolünde kullanılması tavsiye edilir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal