Evde Fön Çekmenin Püf Noktaları

Artık günlerimizin büyük çoğunluğunu evde geçirsek dahi saçlarımızın bakımlı ve güzel görünmesi kendimizi iyi hissetmemizi sağlayabilir. Sizde saçlarınızın bakımlı görünmesini istiyorsanız fön çekebilirsiniz. Sizin için evde fön çekmenin ipuçlarını bir araya getirdik! İşte detaylar…

06.04.2020-13:19 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-12:44) Evde Fön Çekmenin Püf Noktaları

Şüphesiz bütün kadınlar günlük hayatlarında da saçlarının bakımlı ve güzel görünmesini ister. Coronavirüsü salgını eve kapandığımız bu günlerde saçlarımıza olan hassasiyetten asla taviz vermek zorunda değiliz. Birkaç ipucunu takip ederek evde fön çekebilir ve bakımlı saçlara ulaşabiliriz. İşte evde fön çekmenin ipuçları…

FIRÇANIN BOYUTU VE CİNSİ

Evde fön çekerken, ısıyı iletebilen kıl yapıya sahip olan ve saçınızın boyu ile yapısına uygun bir saç fırçası kullanmanız işinizi kolaylaştıracaktır. Nemli saçlarınızı geniş dişli taraklar kullanarak saçlarınızı taramak; fön çekme esnasında saçlarınızın kolay bir şekilde taranıp, şekil almasını sağlar.

FÖN MAKİNELERİ VE KURUTMA MAKİNELERİ

Fön makineleri ve saç kurutma makineleri farklı yapılara sahip oldukları için birbirlerinden ayrılırlar. Evde saçlarımızı kurutmak için kullandığımız makineler fön çekmek için yeterli gelmeyebilir. Saç makineleri; belirli bir ısıya ulaştıktan sonra koruma rezistansını devreye sokarak durabilir veya aşırı yüklemeden bozulabilir.

FÖN NASIL ÇEKİLİR?

Saçlarınızı yıkayıp taradıktan nemli olacak kadar kurutun. Klipsli tokalar yardımıyla saçlarınızın ön ve arka kısımlarını parçalara ayırın. Fön çekmeye öncelikle ense kısmındaki saçlardan başlayın. Saçlarınıza hacimli bir görünüm kazandırmak için; fönü aşağıya doğru değil, saçlarınızın uzama yönünün aksine doğru uygulamalısınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal